Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτο! Ομάδα από τη Σ. Αραβία "αγόρασε" οπαδούς πολύ γνωστούς για τον παλμό στις εξέδρες τους (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 21:57:00

Απίστευτο! Ομάδα από τη Σ. Αραβία "αγόρασε" οπαδούς πολύ γνωστούς για τον παλμό στις εξέδρες τους (vid)

Sportdog Team
Απίστευτο! Ομάδα από τη Σ. Αραβία "αγόρασε" οπαδούς πολύ γνωστούς για τον παλμό στις εξέδρες τους (vid)

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον... πλανήτη καθώς μετά από τους τοπ παίκτες που αγοράζουν συνεχώς αποφάσισαν να πάρουν και οπαδούς για να φτιάξουν τον παλμό στην εξέδρα τους.

Αλ Αχλί: Παράνοια επικρατεί στην Σαουδική Αραβία με τις περισσότερες ομάδες να ρίχνουν πολλά χρήματα ώστε να φέρουν όσους περισσότερους τοπ παίκτες μπορούν, όμως φαίνεται ότι δεν σταματούν εκεί μιας και δημοσίευμα από την Αφρική αναφέρει ότι θέλουν να αγοράσουν και οπαδούς.

Πιο συγκεκριμένα η Αλ Αχλί φαίνεται πως έχει... αγοράσει οργανωμένους οπαδούς της Ράζα Καζαμπλάνκα για να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα της εξέδρας και συγκεκριμένα συμφώνησαν με τον αρχηγό των φιλάθλων της ομάδας, ακάρια Μπελκάντι, ενώ μαζί του θα φέρει και ένα γκρουπ φιλάθλων του συλλόγου από το Μαρόκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα λίστα Αταμάν μετά τον Μίχαϊλιουκ - Νο1 είναι ΝΒΑer με συμβόλαιο - Μόνο ο Γιαννακόπουλος τόσα λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags