Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σέντερ φορ άλλης κλάσης στο λιμάνι - "Ματώνει" τα δίχτυα σε όλη την καριέρα του - 164 γκολ, 34 ασίστ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 09:54:00

Σέντερ φορ άλλης κλάσης στο λιμάνι - "Ματώνει" τα δίχτυα σε όλη την καριέρα του - 164 γκολ, 34 ασίστ! (Vid)

Sportdog Team
Σέντερ φορ άλλης κλάσης στο λιμάνι - "Ματώνει" τα δίχτυα σε όλη την καριέρα του - 164 γκολ, 34 ασίστ! (Vid)

Μια εξαιρετική, αλλά συνάμα πολύ δύσκολη περίπτωση φέρεται να έχει στη λίστα του για την επίθεση ο Αντόνιο Κορδόν.

Ένα όνομα από το πάνω ράφι ήρθε στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και δεν είναι άλλο από αυτό του Πολ Ονουάτσου.

Ο λόγος για τον Νιγηριανό επιθετικό της Σαουθάμπτον, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και που σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της χώρας, βρίσκεται στα "ραντάρ" των Ερυθρόλευκων.

Πρόκειται βέβαια για πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά και πολύ ποιοτική, καθώς ο 29χρονος είναι στυγνός γκολτζής, μετρώντας συνολικά 164 γκολ και 34 ασίστ σε 341 ματς καριέρας με Σαουθάμπτον, Γκενκ, Μίντιλαντ και Βέιλε.

Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει το transfermarkt, ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πριν δύο χρόνια είχε φτάσει μέχρι και τα 22!

Τέλος, εξακολουθούν να βρίσκονται στην "ερυθρόλευκη" λίστα τα ονόματα των Ράφαελ Μπόρε, Στέφαν Γιόβετιτς και Λούκα Γιόβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή του Ολυμπιακού που... τρέλανε τον Ντέμη - "Τρομακτικά νούμερα" - Τι είπε για Σκάρπα, Φορτούνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags