Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφικό "τυράκι" από Σταματέλο για Γιόβιτς - Τι είπε για Γιόβετιτς - "Δεν... ξεπουλάει ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 14:00:00

Μεταγραφικό "τυράκι" από Σταματέλο για Γιόβιτς - Τι είπε για Γιόβετιτς - "Δεν... ξεπουλάει ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Μεταγραφικό "τυράκι" από Σταματέλο για Γιόβιτς - Τι είπε για Γιόβετιτς - "Δεν... ξεπουλάει ο Ολυμπιακός"

Νεότερο ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά δεδομένα στους Ερυθρόλευκους.

Σε διπλό ταμπλό κινείται αυτές τις μέρες ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στρέψει το βλέμμα στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι, την ώρα που ο Αντόνιο Κορδόν εντείνει τις προσπάθειες για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, αναφορικά με τη θέση του σέντερ φορ, όσο δεν βρίσκει ομάδα ο Γιόβιτς, θα παραμένει στο στόχαστρο του Κορδόν, την ώρα που η περίπτωση του Γιόβετιτς φαντάζει ως η πιο εύκολη.

 

Για τον Πιερότι, ο ρεπόρτερ μετέφερε την πληροφορία πως γίνονται διαπραγματεύσεις με την Κολόν, ενώ οι απαιτήσεις της Άντερλεχτ για τον Αμούζου κρίνονται υπερβολικές από τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στην επιθυμία του συλλόγου να μην... ξεπουλήσει παίκτη (αναφερόμενος σε Καμαρά και Φορτούνη) και έκλεισε εκτιμώντας πως οι βασικοί με Ατρόμητο έχουν προβάδισμα για να παίξουν στη Σερβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ φορ άλλης κλάσης στο λιμάνι - "Ματώνει" τα δίχτυα σε όλη την καριέρα του - 164 γκολ, 34 ασίστ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags