Facebook Pixel Super League: Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο παίκτη - "Έχει το πάνω χέρι ο ΠΑΟΚ - Πιο καυτή η Τούμπα από το ΟΑΚΑ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 18:50:00

Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο παίκτη - "Έχει το πάνω χέρι ο ΠΑΟΚ - Πιο καυτή η Τούμπα από το ΟΑΚΑ"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο παίκτη - "Έχει το πάνω χέρι ο ΠΑΟΚ - Πιο καυτή η Τούμπα από το ΟΑΚΑ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει από τις ελληνικές ομάδες τόσο στους αγώνες στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα.
 

Γρηγόρης Μάκος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας για τα πρώτα δείγματα των ελληνικών ομάδων, τόσο στις εγχώριες αναμετρήσεις όσο και και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αρχικά, μιλώντας για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς μέσα στην Τούμπα, είπε χαρακτηριστικά πως:  «Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Όμως ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, την Τούμπα.

Δεν θεωρώ όμως ότι θα είναι το ίδιο όπως χθες στο ΟΑΚΑ. Δεν ένιωθα ποτέ το ίδιο όταν έπαιζα στο ΟΑΚΑ, σε σχέση με τη Λεωφόρο. Είναι δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο γήπεδο, με το ταρτάν του στίβου γύρω γύρω. Ενώ σαν έδρα η Τούμπα όταν γέμιζε, ήταν πολύ πιο πολύ έδρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ θερμός, στηρίζει την ομάδα του. Είναι ο 12ο παίκτης. 

Όταν με το καλό θα φτιάξουν και το γήπεδο, θα γίνει ακόμη πιο έδρα όπως η Αγία Σοφία, το Καραϊσκάκης και η Λεωφόρος. Θεωρώ ότι θα τους βοηθήσει πάρα πολύ. Βέβαια, πολλές φορές με την ΑΕΚ η πίεση λειτουργούσε αντίστροφα. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από τη Σκωτία οπότε έχει το πάνω χέρι.

Δεν θεωρούσα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει στα ίσα τους άλλους. Με αυτό που είδα ως τώρα και τις προσθήκες, βλέπω ότι τελικά έχει πολύ καλό σύνολο και θετικά δείγματα. Είναι αρχή όμως ακόμη».

Για την επιλογή της διοίκησης του Άρη, να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας ο Άκης Μάντζιος: «Θεωρώ ότι o Άρης έφτασε σωστά σε αυτή την επιλογή, γιατί ήταν και στο παρελθόν εκεί και ξέρει την ομάδα. Βέβαια από τότε έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ, χρειάζεται περισσότερη δουλεία μέχρι να τους ενώσει και να τους κάνει ομάδα.

Είναι μια safe επιλογή γιατί πλέον έχει μόνο το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδες πάνε σε τέτοιες επιλογές όταν τα βρίσκουν τα σκούρα και δεν τους βγαίνει το πλάνο. Πρέπει να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση, γιατί και ο Άρης έδειξε καλά δείγματα. Ίσως όμως έδωσε πολύ βάρος στον αποκλεισμό και για αυτό έχασε και στο πρωτάθλημα.»

Για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Άντβερπ: «''Εύχομαι και πιστεύω ότι θα περάσει. Το γήπεδο θα είναι καμίνι. Όπως και πέρυσι, είναι μια έδρα που θα πρέπει  να έχει η ΑΕΚ. Το νιώσανε όλες οι ομάδες την περσινή χρονιά. Είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι. Ίσως είναι και λίγο άτυχη, έχει και τις κακές ημέρες και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Ίσως αυτό που έγινε με τον Μιχάλη και τα επεισόδια να την έβγαλε εκτός ρυθμού προετοιμασίας».

Τέλος, για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού: «Του άξιζε μια καλύτερη τύχη, για αυτό γέμισε και ο κόσμος το γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι είδα το παιχνίδι για να δω γεμάτο το ΟΑΚΑ.  Μέσα στη Λεωφόρο όμως θα είχε άλλη αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Άτυχος, αλλά εύχομαι και ελπίζω να έχουμε 4 ομάδες στην Ευρώπη. Μακάρι να είχαμε και 2 ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά στο εξωτερικό, παίρνουν και οι Έλληνες πιο εύκολες μεταγραφές στο εξωτερικό, όταν οι Ελληνικές ομάδες παίζουν στην Ευρώπη», είπε ο Γρηγόρης Μάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... ψυχολόγο ο Σπόραρ, για Ch. League o "SuperVagian" - Τραγική επιλογή Ιβάν - Όχι άλλο… κάρβουνο με Πέρεθ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags