Facebook Pixel Γιώργος Κοσμάς: Απαντήσεις Κοσμά για τον όμιλο της ΑΕΚ - "Είναι επιπέδου Champions League, αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 16:21:00

Απαντήσεις Κοσμά για τον όμιλο της ΑΕΚ - "Είναι επιπέδου Champions League, αλλά..."

Sportdog Team
Απαντήσεις Κοσμά για τον όμιλο της ΑΕΚ - "Είναι επιπέδου Champions League, αλλά..."

Η Ένωση καλείται να δώσει μάχη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Europa League και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ έδωσε απαντήσεις για τις πιθανότητες πρόκρισης.

Γιώργος Κοσμάς: Η ΑΕΚ καλείται να κάνει υπέρβαση στον όμιλο του Europa League μιας και αντιμετωπίζει Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει πίστη στην Ένωση, παρότι πρόκειται για έναν όμιλο επιπέδου Champions League.

"Η επιδίωξη μας ήταν να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Προσπαθήσαμε σκληρά, δεν τα καταφέραμε αλλά ο όμιλος είναι επιπέδου Champions League. . Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είναι ένας όμιλος Champions League παρότι είμαστε στο Europa. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον οργανισμό ΑΕΚ και την ομάδας και για να σταθούμε στο ύψος.

Θέλαμε πολύ την πρόκριση κόντρα στην Αντβέρπ και στεναχωρηθήκαμε αλλά το κεφάλι έχει σηκωθεί ψηλά και δεν μπορείς να μένεις πίσω. Έχουμε ένα ακόμη κίνητρο για να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε στα μάτια τόσο μεγάλες ομάδες", είπε ο Γιώργος Κοσμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χειρότερη κλήρωση για ΑΕΚ στο Europa, "ζόρια" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags