Facebook Pixel Σέρτζιο Ολιβέιρα: "Βόμβα" Επιστροφής - Ποια oμάδα τον περιμένει;
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 20:14:00

"Βόμβα" από Τουρκία - "Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πέταξε για Ελλάδα" - Σε ποια ομάδα τον... στέλνουν!

Sportdog Team
"Βόμβα" από Τουρκία - "Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πέταξε για Ελλάδα" - Σε ποια ομάδα τον... στέλνουν!

Εντελώς ξαφνικά οι Τούρκοι... άναψαν φωτιές, αφού υποστηρίζουν ότι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, καθώς τουρκικά ρεπορτάζ μιλούν για επικείμενη μεταγραφή του σε ελληνικό σύλλογο. Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως στις 18:30 το απόγευμα ο μέσος της Γαλατάσαραϊ πέταξε για την Αθήνα για να υπογράψει σε ελληνική ομάδα, κάνοντας λόγο για ΑΕΚ ή Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σελίμ Μανάβ, ανέφερε σε tweet ότι ο Ολιβέιρα επιβιβάστηκε σε πτήση για την Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του. Δεν άργησαν να εμφανιστούν νέα ρεπορτάζ, που υποστηρίζουν ότι μαζί με τον Πορτογάλο διεθνή πέταξε για τη χώρα μας και ο μάνατζέρ του, γεγονός που μαρτυρά ότι οι λόγοι του ταξιδιού είναι μεταγραφικοί.

Οι ομάδες που "μπλέχτηκαν" στη συνέχεια στην υπόθεση, βάσει δημοσιευμάτων, είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της ΑΕΚ προχώρησαν σε διάψευση των ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ολιβέιρα.

Πάντως, σε γνωστές οπαδικές σελίδες της Γαλατασαράι αναφέρεται ότι η τουρκική ομάδα έχει διάθεση να παραχωρήσει τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού - "ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν τον Ντεσπόντοφ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags