Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτο! Παραλίγο συμπαίκτες ξανά Ίνγκασον-Σφιντέρσκι - Γιατί χάλασε η μεταγραφή - Έχασε λεφτά ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 12:07:00

Απίστευτο! Παραλίγο συμπαίκτες ξανά Ίνγκασον-Σφιντέρσκι - Γιατί χάλασε η μεταγραφή - Έχασε λεφτά ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίστευτο! Παραλίγο συμπαίκτες ξανά Ίνγκασον-Σφιντέρσκι - Γιατί χάλασε η μεταγραφή - Έχασε λεφτά ο ΠΑΟΚ

Χάλασε στο... παραπέντε το deal.

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη έφτασε ο Κάρολ Σφιντέρσκι όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Μάριους Πιεκάρσκι με την Μίντιλαντ να κανει πρόταση στην Σάρλοτ για την απόκτηση του αλλά ο αποκλεισμός από την Ευρώπη έβαλε τέλος στην όποια συμφωνία.

Πολύ κοντά στο να ξαναγίνουν συμπαίκτες έφτασαν ο Κάρολ Σφιντέρσκι με τον Ίνγκι Ίνγκασον, αφού η Μίντιλαντ έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Πολωνού πρώην φορ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Λέγκια Βαρσοβίας χάλασε την μεταγραφή!

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά επιτυχημένοι για  Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Κάρολ τα πάει πολύ καλά στο MLS, και έχει την ευκαιρία του στους αγώνες της εθνικής Πολωνίας. Αυτό μου επιτρέπει να σκεφτώ την επιστροφή στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια στην Αμερική. Ήταν κοντά σε αυτό σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε», ειπε αρχικά ο Πιεκάρσκι σε πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι και στην συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος λέγοντας : «Η Σάρλοτ έλαβε μια πολύ καλή πρόταση από την Μίντιλαντ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Αν οι Δανοί απέκλειαν τη Λέγκια και προκρίνονταν στη Conference League, η συμφωνία θα οριστικοποιούνταν».

Για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Κάρολ Σβιντέρσκι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη μιας που υπάρχει υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης στην συμφωνία του με την Σάρλοτ. Συγκεκριμένα σε όποιο deal κάνει η αμερικανική ομάδα για τον Πολωνό φορ, πάνω από το πόσο των 5.000.000 ευρώ (όσα έδωσε δηλαδή στον Δικέφαλο για να τον κάνει κάτοικο Σάρλοτ), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει το 20% για την μεταπώληση του Πολωνού φορ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε τις εμπνεύσεις Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ - "Φάουλ" με Ζίβκοβιτς - Ιδανικός για την ανατροπή ο Ντεσπόντοφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags