Facebook Pixel Ο Σάκης Τσιώλης αξιολογεί και μιλάει για τους παίκτες που ξεχωρίζουν
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 10:00:00

"Λυπήθηκα για Πογιέτ με Φορτούνη - Καταπληκτικός ο Έσε - Πολύ υπομονή ο ΠΑΟ, δύσκολα για τον ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Λυπήθηκα για Πογιέτ με Φορτούνη - Καταπληκτικός ο Έσε - Πολύ υπομονή ο ΠΑΟ, δύσκολα για τον ΠΑΟΚ"

Η εικόνα των Big-4 και η υπόθεση της Εθνικής Ελλάδας! Ο Σάκης Τσιώλης μιλάει στο Sportdog.gr για όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, για τους παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά και για την απόφση του ηγέτη του Ολυμπιακού να σταματήσει από την Εθνική.

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη των Πειραιωτών στο παιχνίδι με τη Λαμία, γεγονός που έχει σκορπίσει ενθουσιασμό τόσο εντός όσο και εκτός της ομάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι με τον Κώστα Φορτούνη στη θέση τού μαέστρου δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω την περσινή, κακή σεζόν για την ομάδα και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην άκρη τού πάγκου παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σάκη Τσιώλη, πεπειραμένο τεχνικό που βρίσκεται στον πάγκο του Ηρακλή, προκειμένου να σχολιάσει την εικόνα τού Ολυμπιακού αλλά και των τριών άλλων μεγάλων τής Σούπερ Λιγκ.

"Εντυπωσιάζει ο Ολυμπιακός - Σημείο αναφοράς ο Φορτούνης - Λυπήθηκα για τον Πογέτ"

"Τον τελευταίο καιρό εντυπωσιάζει ο Ολυμπιακός, παίζει συνδυαστικό, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Με σημείο αναφοράς τον Φορτούνη φυσικά. Και ο Μασούρας έχει βελτιωθεί πολύ στα τελειώματα,. αλλά και ο κόουτς δείχνει ότι έχει κάνει καλή δουλειά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Σ. Τσιώλης και στη συνέχεια πρόσθεσε για την απόφαση του Φορτούνη να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα:

"Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις πώς να αξιολογήσεις έναν παίκτη. Είναι εύκολο να το κάνω, γιατί πρόκειται για τον Φορτούνη - Άρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις. Λυπήθηκα με τον προπονητή της Εθνικής, γιατί ανάγκασαν τον Φορτούνη να σταματήσει. Λυπάμαι πολύ, έναν παίκτη έχουμε για να βγάλουμε προς τα εξω και να είναι σημαία της εθνικής, αλλά...".

"Κάνει καλή δουλειά ο Μαρτίνεθ - Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός - Καταπληκτικός ο Έσε"

Ο Ολυμπιακός είχε νέους παίκτες στη σύνθεσή του εναντίον της Λαμίας, πώς τους είδατε;

"Όλα τα παιδιά που μπαίνουν σιγά-σιγά και αφομοιώνονται στην ομάδα και παίζουν με το στιλ της ομάδας. Στην αρχή ο καθένας προσπαθούσε να παίξει μόνος του. Ιδιαίτερα με τον Ατρόμητο αλλά και με τη Λαμία ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, πίεζε ψηλά, είχε καλό τρανζίσιον. Κάνει καλή δουλειά ο κόουτς".

Πώς είδατε τον Έσε;

"Έχει πολλά τρεξίματα, αυτό που παρατήρησα είναι ότι πραγματικά δύσκολα θα κάνει λάθος μεταβίβαση και θα διαβάσει το παιχνίδι πολύ καλά. Η πάσα του είναι καλή, επίσης. Όλα αυτά, φυσικά, πέρα από το ανασταλτικό του παιχνίδι που είναι καταπληκτικός".

Ο Καμπί μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση;

"Χρειάζονται χρόνο οι παίκτες αλλά έχει να κάνει με το πού εστιάζει ο προπονητής για να τελειώνουν τις φάσεις οι παίκτες και ποιοι θα είναι εκείνοι που πατούν περιοχή. Γιατί κι εμείς περιμένουμε έναν παίκτη να σκοράρει αλλά υπάρχουν στην περιοχή ποδοσφαιριστές με δευτερους ρολους. Δεν ξέρω αν μπορεί να στηριχτεί αποκλειστικά πάνω σε αυτόν τον παίκτη για πολλά γκολ".

"Χαρακτήρα η ΑΕΚ - Όπως πέρσι ο Παναθηναϊκός - Δύσκολα για ΠΑΟΚ - Η Πολιτεία να βοηθήσει τον Ηρακλή να λύσει τα προβλήματά του"

Πώς είδατε την ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ έβγαλε χαρακτήρα, είχε δύσκολο παιχνίδι με την αποβολή του Μάνταλου απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Βόλος που, αν μη τι αλλο, τρέχει πολύ. Αλλά έδειξε χαρακτήρα σε αυτό το ματς και ήταν σημαντικό γιατί μετά τον Πανσερραϊκό θα ήταν δύσκολα αν δεν είχε θετικό αποτέλεσμα".

Ο Παναθηναϊκός;

"Ο Παναθηναϊκός έχει το περσινό στοιχείο, πολύ υπομονή στο παιχνίδι του δηλαδή. Αυτό που έκανε και στην Ευρώπη. Προσέχει πολύ ανασταλτικά, έχει υπεραριθμία όταν κάνει άμυνα και κάποια στιγμή το γκολ θα βρεθεί. Έτσι βρέθηκε και με τον ΠΑΣ".

Ο ΠΑΟΚ;

"Πιστεύω ότι δύσκολα θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι, παρότι έγινε κάπως πιο γρήγορη η ομάδα. Σε δύσκολα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα, θα δυσκολευεται. Θα πρέπει να διορθώσει αυτό το κομμάτι".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια και για τον Ηρακλή, την ομάδα σας;

"Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αγωνιστικά και πιστεύουμε στην άνοδο. Αλλά θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια την ομάδα και σε αυτό θα πρέπει να πάρει και η Πολιτεία πρωτοβουλία".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" deal Μαρινάκη για τη βόμβα Ποντένσε - Τεράστια μαγκιά του Πορτογάλου - "Σόκαρε" τη Γουλβς! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags