Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κίριλ Ντεσπόντοφ: Ανάλυση για Ντεσπόντοφ: "Η διαφορά του από Μπερμπάτοφ - Καλύτερος στη Βουλγαρία τα τελευταία 3 χρόνια"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 11:48:00

Ανάλυση για Ντεσπόντοφ: "Η διαφορά του από Μπερμπάτοφ - Καλύτερος στη Βουλγαρία τα τελευταία 3 χρόνια"

Sportdog Team
Ανάλυση για Ντεσπόντοφ: "Η διαφορά του από Μπερμπάτοφ - Καλύτερος στη Βουλγαρία τα τελευταία 3 χρόνια"

Η σύγκριση με Μπερμπάτοφ και τα στοιχεία που θα προσφέρει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Για τη μεταγραφή του Κιρίλ Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ανακοινωθεί το πρωί της Δευτέρας, ενώ ήταν στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Κυριακής (3/9), μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Θωμάς Λαφτσής.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άριστος γνώστης της βουλγάρικης ποδοσφαιρικής πραγματικότητας σκιαγράφησε το προφίλ του 26χρονου μεσοεπιθετικού που θα αγωνίζεται στον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

Αρχικά ανέφερε για τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή: «Πολλοί συγκρίνουν τον Ντεσπόντοφ με τον Μπερμπάτοφ, αλλά η διαφορά είναι ότι ο Μπερμπάτοφ ήταν στα τελευταία του, ενώ Ντεσπόντοφ στην άνοδο του και πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στη Βουλγαρία τα τρία τελευταία χρόνια.

Είναι πραγματικά ένας καλός παίκτης και είναι ένας ηγέτης και αρχηγός, μπορεί να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του όταν χρειαστεί καθώς δεν είναι εγωιστής στο παιχνίδι του και το δείχνει αυτό και ο αριθμός των ασίστ».

Προσθέτοντας: «Είναι ένας καλός επαγγελματίας και βλέπει μόνο το ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ εντός των τεσσάρων γραμμών και πρόκειται για μία μεταγραφή που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πανηγύριζαν για Ντεσπόντοφ - Τα… παράτησε ο Μαρινάκης; Συγνώμη κύριε Κορδόν - 112 για καταιγίδα Daniel"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags