Facebook Pixel Κίριλ Ντεσπόντοφ: Αποκαλυπτικός Ντεσπόντοφ! Τι είπε για Ολυμπιακό, Φενέρ, Άγιαξ - "Έτσι ήρθα στον ΠΑΟΚ" - Συζητούσε 1,5 μήνα με την...
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-06 14:43:00

Αποκαλυπτικός Ντεσπόντοφ! Τι είπε για Ολυμπιακό, Φενέρ, Άγιαξ - "Έτσι ήρθα στον ΠΑΟΚ" - Συζητούσε 1,5 μήνα με την...

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Ντεσπόντοφ! Τι είπε για Ολυμπιακό, Φενέρ, Άγιαξ - "Έτσι ήρθα στον ΠΑΟΚ" - Συζητούσε 1,5 μήνα με την...

Σε αποκαλύψεις για το πώς έγινε η μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά προχώρησε ο Βούλγαρος εξτρέμ, ο οποίος μίλησε και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων όπως του Ολυμπιακού.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας και αναφέρθηκε στο στόρι της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, στο ενδιαφέρον Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε και Άγιαξ, αλλά και στις συζητήσεις που είχε για 1,5 μήνα με την Κράσνονταρ!

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε: 

Για το γεγονός ότι για τον ίδιο ενδιαφέρθηκαν Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, και το πώς επέλεξε τελικά τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες ημέρες. Ήμουν στο τηλέφωνο όλη μέρα και μιλούσα συνεχώς με διαφορετικούς ανθρώπους. Είμαι πολύ χαρούμενος που μίλησα με αυτές τις ομάδες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν εύκολο να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό. Τώρα μπορώ να αποκαλύψω ότι διαπραγματευόμουν με την Κράσνονταρ για ενάμιση μήνα, αλλά δεν μπορούσα να υπογράψω μαζί τους λόγω της κατάστασης στη Ρωσία».

Για το πότε ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ: «Την Παρασκευή (1/9), την επομένη του αγώνα με τον Άγιαξ. Μίλησα με τους ατζέντηδες μου για το ενδιαφέρον τους και μετά από δύο ώρες έφτασε η επίσημη πρόταση. Στην πραγματικότητα τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήμουν ακόμα στο Άμστερνταμ, μπήκα στο αεροπλάνο και αφού έφτασα σπίτι, μιλούσα στο τηλέφωνο μέχρι τις δύο τα μεσάνυχτα. Είχα ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά έπρεπε πρώτα η Λουντογκόρετς να δεχθεί την πρόταση του».

Για το γεγονός ότι η Λουντογκόρετς δεν πουλάει εύκολα: «Ναι, κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Έκανα μια πολύ καλή σεζόν, έβαλα 19 γκολ κι έδωσα 22 ασίστ, σκόραρα επτά γκολ με την Εθνική. Είναι λογικό η Λουντογκόρετς να ζητά 6-7 εκατομμυρίων ευρώ για μένα, αλλά δεν είμαι 20 χρονών. Σύντομα θα γίνω 27. Αν έπρεπε να επιλέξω σε ποιον θα επενδύσω ένα τέτοιο τεράστιο ποσό, φυσικά θα επέλεγα να το κάνω για έναν νεαρότερο ποδοσφαιριστή».

Για την υποδοχή που βίωσε στον ΠΑΟΚ: «Ήταν εξαιρετική υποδοχή στον ΠΑΟΚ. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η μεταγραφή έλαβα χιλιάδες μηνύματα, «Έλα στον ΠΑΟΚ!» Έχω τεράστιο σεβασμό σε όλους στον σύλλογο. Για εμένα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, το ένιωσα μέσα μου αυτό». 

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ: «Το ότι είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς. Θέλω να παίζω σε ομάδες που παλεύει για τίτλους και τους κερδίζει. Κι ο ΠΑΟΚ είναι τέτοιος σύλλογος».

Για την Εθνική Βουλγαρίας: «Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια, ήρθε ώρα να το κάνουμε τώρα. Είμαι ακόμα θυμωμένος που χάσαμε τη νίκη κόντρα στη Σερβία για πέντε δευτερόλεπτα. Μίλησα με τα παιδιά, χρειαζόμαστε τις νίκες για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Εξαιτίας αυτού, τον αγώνα με το Ιράν δεν θα τον αντιμετωπίσουμε σαν φιλικό. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση πριν την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφές 36 εκατ. - "Τίναξαν την μπάνκα" Μαρινάκης, Μελισσανίδης - Πόσα έδωσαν Αλαφούζος, Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags