Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Χαμός με Σάντος στην Πολωνία - Για αυτό τον κατηγορούν - "Χτυπήστε εμένα αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-10 20:18:00

Χαμός με Σάντος στην Πολωνία - Για αυτό τον κατηγορούν - "Χτυπήστε εμένα αλλά..."

Sportdog Team
Χαμός με Σάντος στην Πολωνία - Για αυτό τον κατηγορούν - "Χτυπήστε εμένα αλλά..."

Σάλος στην Πολωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό μιας και η αργοπορία του στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε έχει φέρει αντιδράσεις από τα Μέσα της χώρας.

Φερνάντο Σάντος: Ο Πορτογάλος τεχνικός καθυστέρησε να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τα νησιά Φερόε, κάτι που έφερε αντιδράσεις από τα Μέσα της χώρας, κατηγορώντας τον για έλλειψη σεβασμού και τον ίδιο να δίνει απαντήσεις μέσω δηλώσεων.

«Πριν μου κάνετε ερωτήσεις θέλω να πω ένα πράγμα. Κάποιος με ενημέρωσε πως οι δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν πως δεν τους σεβάστηκα επειδή καθυστέρησε να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου.

Θεωρώ και εγώ πως είναι έλλειψη σεβασμού να καθυστερείς σε μια συνάντηση. Βρισκόμουν όμως για 10 λεπτά πίσω από την πόρτα μέχρι να μου πουν να μπω. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι να φανώ αγενής σε κάποιον. Μπορείτε να χτυπήσετε εμένα, όμως σας ζητώ να υποστηρίξετε την εθνική ομάδα», είπε ο Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" ο Μαρινάκης - 120 εκατ. στο χορτάρι, πολύ πίσω ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - 10 εκατ... στην εξέδρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags