Facebook Pixel Άρης: "Φτιάχνει" τον κόσμο του Άρη πρώην συμπαίκτης του Βερστράτε - "Πολύ αισιόδοξος..." - Τα χαρακτηριστικά του
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-11 22:06:00

"Φτιάχνει" τον κόσμο του Άρη πρώην συμπαίκτης του Βερστράτε - "Πολύ αισιόδοξος..." - Τα χαρακτηριστικά του

Sportdog Team
"Φτιάχνει" τον κόσμο του Άρη πρώην συμπαίκτης του Βερστράτε - "Πολύ αισιόδοξος..." - Τα χαρακτηριστικά του

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν ήταν συμπαίκτης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κίτρινων και μίλησε για τα χαρακτηριστικά του.

Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός του Άρη, όπου και αναφέρθηκε για τον νέο παίκτης των Κίτρινων, Μπίργκερ Βερστράτε, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες στο Βέλγιο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

«Είναι ένα εργαλείο για τον προπονητή, χρήσιμος παίκτης και είναι παίκτης με πολλά τρεξίματα και λύνει τα προβλήματα που μπορούν να βγουν  , το λέει η ψυχούλα του, έχει και στοιχεία box to box μέσος.

Χάρηκα όταν άκουσα ότι αυτός είναι η διάδοχη επιλογή μετά το ναυάγιο με τον Σάσα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να βγει και καλύτερος. Μετά από καιρό είμαι αισιόδοξος για μεταγραφή που έρχεται για τον Άρη», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται μόνο για βασικός στον Ολυμπιακό - Ο... πολυεπιθετικός που κερδίσε τα πάντα" - Τέλος Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags