Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος από Ολυμπιακό παίκτης 4 εκατομμυρίων - Τον δίνει ο Μαρινάκης μετά το πρώτο "όχι" - Πάει αεροδρόμιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 10:00:00

Τέλος από Ολυμπιακό παίκτης 4 εκατομμυρίων - Τον δίνει ο Μαρινάκης μετά το πρώτο "όχι" - Πάει αεροδρόμιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος από Ολυμπιακό παίκτης 4 εκατομμυρίων - Τον δίνει ο Μαρινάκης μετά το πρώτο "όχι" - Πάει αεροδρόμιο!

Η τελική εισήγηση του Μαρτίνεθ και η επόμενη ομάδα του. Μετά την πρώτη αρνητική απάντηση των Πειριαωτών στην προσφορά που ήρθε πριν μερικές ημέρες, βρέθηκε η "χρυσή τομή" και ίσως ακόμα και εντός της ημέρας, ανακοινωθεί η πώλησή του.
 

Ο Παπέ Σισέ είναι μεταξύ των παικτών που έχουν ξεμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί λύση για το τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός  δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, συνεπώς αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί. Θεωρείται δεδομένο πως το μέλλον του Σισέ (η χρηματιστηριακή αξία του οποίου παραμένει στα 4 εκατομμύρια ευρώ!) βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι, άρα όσο περισσότερο μένει στην ομάδα, ζημιώνεται τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο σύλλογος.

Το προηγούμενο διάστημα είχε "σκάσει" πρόταση για τον υψηλόσωμο από την Αλ Γκαράφα, την οποία κοουτσάρει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε τον Σισέ στην ομάδα του, όμως η προσφορά που κατέθεσε ο σύλλογος δεν κρίθηκε ικανοποιητική από τον Ολυμπιακό.



Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφική περίοδος στο Κατάρ διαρκεί έως τις 18 Σεπτεμβρίου, άρα το "παράθυρο" είναι ανοικτό σε περίπτωση που ο Μαρτίνς θελήσει να επανέλθει για τον Σισέ. Ο διεθνής αμυντικός χρωστά πολλά στον Πορτογάλο κόουτς, καθώς είναι ο άνθρωπος που τον ανέδειξε και τον βοήθησε να περάσει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σισέ έχει... πέραση και στην Τουρκία, αγορά που αρέσκεται να "ψωνίζει" συχνά από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος άσος συνδέεται με τη γειτονική χώρα, μιάς και στο παρελθόν έχει "παίξει" αρκετές φορές σε μεταγραφικά ρεπορτάζ τουρκικών συλλόγων. Η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία εκπνέει την Παρασκευή (15/9), άρα υπάρχει επαρκής χρόνος για διαπραγματεύσεις.

Στο εσωτερικό του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα του Σενεγαλέζου στόπερ θα λήξει άμεσα, από τη στιγμή που όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει νόημα ο παίκτης να παραμείνει για άλλο ένα εξάμηνο στου Ρέντη όντας ανενεργός. Ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του εργάζονται πάνω στο ζήτημα, ώστε να βρεθεί ομάδα για την παραχώρηση Σισέ και οι Ερυθρόλευκοι να ελαφρύνουν ρόστερ και μισθολογικό μπάτζετ από ένα "βαρίδι".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε στον αέρα" deal του Ολυμπιακού, ξέμεινε στου Ρέντη - Έλληνας ατζέντης specialist στη Λατινική Αμερική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags