Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Αρνητικός ο Ολυμπιακός σε κρούση της Κράσνονταρ του Ίβιτς για Μπιέλ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 15:14:00

Νικολακόπουλος: "Αρνητικός ο Ολυμπιακός σε κρούση της Κράσνονταρ του Ίβιτς για Μπιέλ"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Αρνητικός ο Ολυμπιακός σε κρούση της Κράσνονταρ του Ίβιτς για Μπιέλ"

Τι είπε για το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς για τον Μπιέλ και την προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στις επιστροφές των διεθνών, του Γιόβετιτς, που ήδη είναι στην Αθήνα και των Σολμπάκεν και Ελ Κααμπί, που αναμένονται, αλλά και στη σφοδρή επιθυμία του προπονητή να έχει έτοιμο τον Ιμπόρα, έστω ως εναλλακτική επιλογή στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Κάτι, βέβαια, όπως τόνισε, που δεν είναι και το πιο εύκολο, αφού λείπει και αυτός όπως ο Λιβάι Γκαρσία τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Στη συνέχεια μίλησε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Βλάνταν Ίβιτς για τον Μπιέλ, τονίζοντας ότι Ολυμπιακός στη σχετική κρούση που έγινε ήταν αρνητικός.

«Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές στη Ρωσία, οπότε αν είναι να επανέλθουν οι Ρώσοι πρέπει να το κάνουν άμεσα, αν και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να ανταποκριθεί, καθώς υπολογίζει τον Ισπανό… Τώρα, αν ξαφνικά έρθει μια πρόταση 7-8 εκατ. ευρώ, που μοιάζει πολύ δύσκολο, αυτό θα ήταν κάτι άλλο», σχολίασε ο Νικολακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από Ολυμπιακό παίκτης 4 εκατομμυρίων - Τον δίνει ο Μαρινάκης μετά το πρώτο "όχι" - Πάει αεροδρόμιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags