Facebook Pixel Γιάννης Αναστασίου: ''Ρουκέτες'' Αναστασίου: ''Δε θα γλιτώσουν τις... σφαλιάρες οι παίκτες'' (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-17 23:28:00

''Ρουκέτες'' Αναστασίου: ''Δε θα γλιτώσουν τις... σφαλιάρες οι παίκτες'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
''Ρουκέτες'' Αναστασίου: ''Δε θα γλιτώσουν τις... σφαλιάρες οι παίκτες'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ματσάρα της Κηφισιάς με τον Πανσερραϊκό έληξε 4-4 και ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε ότι πίστευε στην ομάδα του

Πρώτο παιχνίδι για την Κηφισιά εντός έδρας στη Stoiximan Super League και θα γραφτεί στην ιστορία. Παρότι οι Σερραίοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και ανάγκασαν τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει αλλαγές πριν τη λήξη του αρχικού 45λέπτου, τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Το αγγλικό ματς, όπως το χαρακτήρισε ο Έλληνας τεχνικός, πήρε φωτιά και η Κηφισιά πήρε τον πόντο χάρη σε γκολ του Μποτία στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο προπονητής της ομάδας, πάντως, δεν έχασε την ελπίδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Αγγλικό ματς. Ήταν έντονο, δεν μπήκαμε στο ματς, στην αρχή κάθε επίθεση που έκανε ο Πανσερραϊκός ήταν γκολ. Από το 30' και μετά το παλέψαμε δικαιωθήκαμε. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν παιδικά, τα παιδιά παλέψαμε το γυρίσαμε τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ειδικά για το τελευταίο 20λεπτο.

Πάντα υπάρχει πίστη και ελπίδα. Θέλαμε να παίξουμε από τα πλάγια και άμεσα, να φέρουμε τη μπάλα ορθολογικά στην περιοχή εκεί φάνηκε η διαφορά. Δε γίνεται να χάνουμε το μυαλό μας, δε θα γλιτώσουν τις... σφαλιάρες οι παίκτες».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags