Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Έξαλλος ο Κυριάκος με τη διαιτησία - Για ποια φάση "βράζει" - "Ο Παπαπέτρου μάς είπε ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-17 23:58:00

Έξαλλος ο Κυριάκος με τη διαιτησία - Για ποια φάση "βράζει" - "Ο Παπαπέτρου μάς είπε ότι..."

Sportdog Team
Έξαλλος ο Κυριάκος με τη διαιτησία -  Για ποια φάση "βράζει" - "Ο Παπαπέτρου μάς είπε ότι..."

Καταγγελίες Κυριάκου Κυριάκου που θα συζητηθούν, μετά το ισόπαλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Ο Κυριάκος Κυριάκος ξέσπασε για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ΠΑΟΚ - Άρης, ενώ αναφέρθηκε στη μη αποβολή του Ντουκουρέ με δεύτερη κίτρινη για χέρι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο διαιτητής υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τη φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Δικεφάλου.

«Δεν θα κάνουμε άλλο σχολιασμό για τις φάσεις, είναι η επίσημη άποψή μας για τις φάσεις. Αλλού είναι ο πόλεμος, αλλού οι μάχες. Είναι αδιανόητο ένας διαιτητής που βλέπει τέτοια παράβαση να μην ολοκληρώνει την τιμωρία της παράβασης. Είναι η αρχή του πρωταθλήματος αλλά αυτές είναι συμπεριφορές που δεν μπορούν να συνεχιστούν. Τώρα πρέπει η ΚΕΔ να αποφασίσει αν θέλει διαιτησίες πολιτικής ή αν θέλει να έχουμε καλές διαιτησίες. Είμαστε στην αρχή, αλλά αυτά είναι σοβαρά καμπανάκια. Την παράβαση την είδε ο ίδιος και δεν την ολοκλήρωσε! Μας είπε ότι δεν την θυμόταν την φάση ο Παπαπέτρου στα αποδυτήρια», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Κυριάκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags