Facebook Pixel Άγγελος Χαριστέας: "Βόμβες" Χαριστέα για Πογιέτ - "Έγκλημα με Κωνσταντέλια - Δείχνει σημάδια κακής διαχείρισης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 19:56:00

"Βόμβες" Χαριστέα για Πογιέτ - "Έγκλημα με Κωνσταντέλια - Δείχνει σημάδια κακής διαχείρισης"

Sportdog Team
"Βόμβες" Χαριστέα για Πογιέτ - "Έγκλημα με Κωνσταντέλια - Δείχνει σημάδια κακής διαχείρισης"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου εκτός των άλλων πήρε θέση και για τη μη κλήση του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ελλάδας.

Άγγελος Χαριστέας: Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, τη μη κλήση του Κωνσταντέλια στην Εθνική, την αξιοποίηση του Μορόν και τη μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός , στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το ματς ΠΑΟΚ - Άρης: «Κερδισμένος είναι ο Άρης γιατί ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό ξεκίνημα και τον περίμενα πιο καλό στον αγώνα. Είναι θετικό ότι ο Μάντζιος κατάφερε να δέσει το σύνολο του Άρη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έδεσε αμυντικά την ομάδα, δεν απειλήθηκε πολύ. Τον ΠΑΟΚ με μια καλή αμυντική λειτουργία μπορείς να τον βραχυκυκλώσεις. Ο Άρης πήρε τα πάνω του από αυτό το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κάτι, ούτε και ο Άρης βέβαια. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας. Έχει θέμα στη δημιουργία φάσεων εκτός έδρας. Αν δεν το λύσει αυτό ο προπονητής, θα έχει πρόβλημα. Ο Άρης είναι δυνατός εντός έδρας αλλά για να φτάσεις ψηλά πρέπει να πάρεις και παιχνίδι εκτός έδρας».

Για Μορόν: «Φέτος, ο Άρης βρήκε ένα καλό και φιλότιμο σέντερ φορ που μπορεί να βάλει γκολ, όμως δεν έχει στην απαιτούμενη στήριξη από τα άκρα. Ο Μορόν μπορεί να κάνει τη ζημιά εύκολα αν τον τροφοδοτήσεις σωστά. Θα είναι κρίμα να τον αφήσει ανεκμετάλλευτο».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Έβλεπα το ΠΑΟΚ - Άρης και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και μου φαινόταν ότι έβλεπα δυο διαφορετικούς κόσμους. Είδα ένα ανώτερο επίπεδο σε τακτική, ταχύτητα και δημιουργία φάσεων. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καθαρίζει τα παιχνίδια από την αρχή πια. Είναι η χρονιά των προπονητών φέτος, όποιος κάνει την καλύτερη διαχείριση στα παιχνίδια της Ευρώπης και του πρωταθλήματος, θα το σηκώσει».

Για μη κλήση Κωνσταντέλια στην Εθνική: «Ήταν έγκλημα του προπονητή ο τρόπος διαχείρισης με Κωνσταντέλια. Δείχνει ότι δεν κερδίζεις τον παίκτη. Είναι σημάδι κακής διαχείρισης. Χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση τα παιδιά πλέον. Δεν έπρεπε να τον αφήσει έξω, έπρεπε να τον πάρει και να μην τον βάλει να παίξει», είπε ο Άγγελος Χαριστέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται για τη βασική 11αδα, "ζόρια" για Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags