Facebook Pixel Super League: Πήρε θέση ο Πετρόπουλος για το ΠΑΟ - ΑΕΚ - Αυτή την ομάδα θα υποστηρίζει - Ποιος το φαβορί για τον τίτλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-25 19:06:00

Πήρε θέση ο Πετρόπουλος για το ΠΑΟ - ΑΕΚ - Αυτή την ομάδα θα υποστηρίζει - Ποιος το φαβορί για τον τίτλο

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Πετρόπουλος για το ΠΑΟ - ΑΕΚ - Αυτή την ομάδα θα υποστηρίζει - Ποιος το φαβορί για τον τίτλο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, όσο και ποιος είναι το φαβορί να πάρει το πρωτάθλημα.

Αντώνης Πετρόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής του Τυληκράτη Λευκάδας μιλώντας για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Παράλληλα, έκανε τις δικές του προβλέψεις για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, με βάση την εικόνα των ομάδων σε εγχώριο αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Για το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. «Με Παναθηναϊκό είμαι. Είναι ένα ντέρμπι και οι δύο έχουν θετικά αποτελέσματα από την Ευρώπη. Υπάρχει βάθος στο ρόστερ, η ΑΕΚ βγάζει το πρόσωπο που μας είχε συνηθίσει και πέρυσι. Πιστεύω θα παίξει ρόλο και η ψυχολογία, θα δούμε ένα ωραίο ματς».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Θα είναι μακρύ το πρωτάθλημα, με πολλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ παιχνίδι με το παιχνίδι και με κάποιες προσθήκες, άλλαξε η εικόνα του. Ο Ολυμπιακός παίρνει εξίσου τα παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα έχει το ενδιαφέρον ως τέλος. Θα έρθει και στα ντέρμπι πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Όμως, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι μικρές ομάδες.

Φαβορί αν είσαι, το δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Αν κερδίσεις και την Ευρώπη, έχεις ψυχολογία και για το πρωτάθλημα».

Τέλος, άφησε το σχόλιό του και για τον Άρη: «Ο Μάντζιος έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στον Άρη. Βρίσκει σιγά σιγά τα βήματά του. Καταπληκτικό και το επίτευγμά του Λάζαρου, που σκόραρε, θα βοηθήσει τα μέγιστα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα δυσκολέψει και αυτός τους υπόλοιπους», είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεξιόχειρας που σουτάρει με το αριστερό! Πολυεργαλείο ο NBAer του Μπαρτζώκα - Υπέγραψε σε χρόνο ρεκόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags