Facebook Pixel Κώστας Γαλανόπουλος: Συγκλονιστικός Γαλανόπουλος! "Η νίκη ήταν για τον Μιχάλη..." - Ατάκα για τα συνθήματα για Ντιναμό και κόσμο ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-25 23:45:00

Συγκλονιστικός Γαλανόπουλος! "Η νίκη ήταν για τον Μιχάλη..." - Ατάκα για τα συνθήματα για Ντιναμό και κόσμο ΠΑΟ

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Γαλανόπουλος! "Η νίκη ήταν για τον Μιχάλη..." - Ατάκα για τα συνθήματα για Ντιναμό και κόσμο ΠΑΟ

Στον δολοφονημένο οπαδό της Ένωσης αφιέρωσε τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο αρχηγός της ομάδας που παράλληλα σημείωσε ότι οι παίκτες του Αλμέιδα ήταν πιο φρέσκοι, κάτι που μέτρησε.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στον δολοφονημένο οπαδό της ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που πήρε θέση για όσα ακούστηκαν στη Λεωφόρο, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του ήταν πιο φρέσκια, κάτι που μέτρησε.

«Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια. Ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν, διότι ο Παναθηναϊκος είναι σταθερός και βελτιώνεται ματς με ματς. Τα καταφέραμε, ήμαστε χαρούμενοι. Νιώθω ότι ήμασταν πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό, είχαμε μεγαλύτερη ένταση, η ομάδα έχει χτίσει από πέρσι τον χαρακτήρα της», ανέφερε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε ο Τσουβέλας για όσα έγιναν στη Λεωφόρο: "ΕΜΕΤΟΣ! Δεν πανηγυρίζω, απόλυτη ξενέρα"! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags