ΠΑΟΚ: Μπορεί να έχει χαθεί για τα καλά από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, ο Ευγένιος Χατσερίδης αλλά δεν τα παρατάει και συνεχίζει την καριέρα του, υπογράφοντας σε ομάδα – έκπληξη!

Ο 36χρονος πλέον κεντρικος αμυντικός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ουκρανία θα αγωνιστεί για την φετινή σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ουκρανίας, αφού συμφώνησε σε όλα με την Στουρμ Ιβάνκοφ!

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ιχόρ Νακονέτσνι μίλησε σε ουκρανικά ΜΜΕ για την συμφωνία με τον βετεράνο Ουκρανό αμυντικό αναφέροντας πως έδειξε διάθεση να συνεχίσει και να προσφέρει, ενώ αποκάλυψε πως πολλοί φίλοι του άλλοτε στόπερ του ΠΑΟΚ αγωνίζονται στην ομάδα και αποφάσισε να αγωνιστεί ξανά μαζί τους.

«Θέλει ακόμα να παίξει. Πολλοί από τους φίλους του παίζουν στη Στουρμ, οπότε ο Εβγέν ενδιαφέρθηκε για την προσφορά. Παίζει με τον προπονητή μας Βολοντιμίρ Μπονταρένκο στην εθνική ομάδα βετεράνων, γνωρίζει καλά τους Λισένκο και Ποχόριλι», είπε χαρακτηριστικά ο Νακονέτσνι.

Ο Χατσερίδης προπονείται ήδη με την νέα του ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του σε αυτή την ομάδα το επόμενο διάστημα, πιθανότατα, θα πάρει τα πρώτα του λεπτά στον αγωνιστικό χώρο την επόμενη εβδομάδα. Η νέα ομάδα είναι πεπεισμένη ότι ο πρώην αμυντικός της εθνικής Ουκρανίας θα βοηθήσει να βελτιώσει το αμυντικό της παιχνίδι.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζήτησε" να χάσει από την ΑΕΚ - Ας αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς για Πέρεθ - Πανό ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟ!