Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ: Απίστευτη αποθέωση Μπεργκ από πρώην αντίπαλό του - "Συγκλονιστικός και ας με ξεφτίλισε με μια ποδιά" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-27 22:59:00

Απίστευτη αποθέωση Μπεργκ από πρώην αντίπαλό του - "Συγκλονιστικός και ας με ξεφτίλισε με μια ποδιά" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση Μπεργκ από πρώην αντίπαλό του - "Συγκλονιστικός και ας με ξεφτίλισε με μια ποδιά" (ΦΩΤΟ)

Ο Σουηδός φορ αποφάσισε να σταματήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ένας από τους αντιπάλους που είχε όταν αγωνιζόταν τον αποθέωσε μέσω ανάρτησης.

Μανώλης Νικολάκης: Ο Μάρκους Μπεργκ έβγαλε... μάτια στη χώρα μας αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό, γράφοντας τη δική του ιστορία, και ένας από τους αντιπάλους του, που αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ανέβασε μια μεταξύ τους φωτογραφία παίζοντας ως αντίπαλοι και τον αποθέωσε.

«Μιας και λέει αντίο στο ποδόσφαιρο αυτός ο συγκλονιστικός παίκτης, θέλω να πω πως ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα σαν αντίπαλος αλλά και που ήταν παίκτης της ομάδας μας. Και ας με ξεφτίλισε με μία πόδια. Η φωτό είναι πάνω από το κρεβάτι των γονιών μου. #paofc ευχαριστούμε για όλα Σουηδέ», έγραψε ο Μανώλης Νικολακάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κορδόν έφερε 25 εκατομμύρια στο Λιμάνι με 26 συμφωνίες - Ο τελευταίος που διώχνει ο Μαρτίνεθ και δεν φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags