Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια κίνηση από Ολυμπιακό! Κυκλοφορεί επετειακή φανέλα για παίκτη - θρύλο - Τότε η εκδήλωση
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-28 17:16:00

Τεράστια κίνηση από Ολυμπιακό! Κυκλοφορεί επετειακή φανέλα για παίκτη - θρύλο - Τότε η εκδήλωση

Sportdog Team
Τεράστια κίνηση από Ολυμπιακό! Κυκλοφορεί επετειακή φανέλα για παίκτη - θρύλο - Τότε η εκδήλωση

Τρομερή κίνηση από τους Ερυθρόλευκους που θέλοντας να τιμήσει έναν σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή προχωράει στην κυκλοφορία επετειακής φανέλας.

Νίκος Αναστόπουλος: Πολύ σημαντική κίνηση από τον Ολυμπιακό μιας και όπως έγινε γνωστό την ερχόμενη Τρίτη (03/10) θα κυκλοφορήσει επετειακή φανέλα με το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για να τιμήσει την συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του χάλκινου παπουτσιού με την εκδήλωση να γίνεται στις 18:00 στην μπουτίκ που βρίσκεται στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο Νίκος Αναστόπουλος σημείωσε το επίτευγμα αυτό για το οποίο θα τιμηθεί από τους Πειραιώτες τη σεζόν 1982-1983, οπότε κι έφτασε τα 29 γκολ, επίδοση που τον κατέταξε ως τον τρίτο καλύτερο σκόρερ της Ευρώπης μετά τον Φερνάντο Γκόμεζ της Πόρτο, που κατέκτησε το χρυσό με 36 και τον Πίτερ Χάουπτμαν της Φέγενορντ, που πήρε το ασημένιο σημειώνοντας 30 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πληρέστερα και ποιοτικότερα ρόστερ των τελευταίων ετών - Επιτέλους... ντέρμπι!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags