Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η τέλεια διπλή "κλοπή" από Κορδόν - Έκανε... κόλπο γκρόσο κόντρα σε Ρίβερ, Μπόκα και 3 ομάδες της La Liga!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-29 16:34:00

Η τέλεια διπλή "κλοπή" από Κορδόν - Έκανε... κόλπο γκρόσο κόντρα σε Ρίβερ, Μπόκα και 3 ομάδες της La Liga!

Οι Μιχείες
Η τέλεια διπλή "κλοπή" από Κορδόν - Έκανε... κόλπο γκρόσο κόντρα σε Ρίβερ, Μπόκα και 3 ομάδες της La Liga!

Ποιος κόστισε όσο ο Αλεξανδρόπουλος στην Μπενφίκα, αλλά δείχνει να μην έχει καμία σχέση με τον Έλληνα άσο; Πώς ο Ισπανός έκανε δύο εξαιρετικές μεταγραφές και ποιος θα είναι παίκτης top κλάσης πολύ σύντομα;

Ολυμπιακός: Η 6η αγωνιστική της Superleague εκτός από πολλά γκολ, πάρα πολλά πέναλτι και κραυγές για τους Έλληνες διαιτητές πού όπως φαίνεται δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν διαιτητάκια ακόμα και στην εποχή του var, είχε κάποιους ποδοσφαιρικούς πρωταγωνιστές για τους οποίους στήνονται ωραία follow up.

Η στήλη, λοιπόν, θα αφήσει τον... φρέσκο Αράο - έδειξε χθες στην Τρίπολη πως δεν γίνεται να μην είναι βασικός στην πρώτη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ακόμα και σε βάρος του Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Γιοβάνοβιτς να καλείται πλέον να χωρέσει σε αυτή τον Βραζιλιάνο παικταρά - και θα ασχοληθεί με τους δύο από τους τρεις ερυθρόλευκους πρωταγωνιστές της Τετάρτης, Έσε και Ελ Κααμπί. Δύο μεταγραφές που κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν και σαν οι... κλοπές του καλοκαιριού!!!

ΑΝΤΟΝΙΟ KOΡΔΟΝ: Οι μεταγραφές Χέσε και Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό φέρουν φαρδιά πλατιά τη δική του υπογραφή. Μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές πού στον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα συστήθηκαν μέσα από την τωρινή παρουσία τους τους ερυθρόλευκους. Δυο επιλογές που αναδεικνύουν την αξία για το κλαμπ ενός - έμπειρου, πετυχημένου, με μεγάλη ατζέντα και το δικό του team συνεργατών - αθλητικού/τεχνικού διευθυντή, όπως ο Ισπανός. Συγχρόνως, με τους Έσε & Ελ Κααμπί ο Κορδόν έκανε την τέλεια "κλοπή", μιλάμε για επίπεδο ...Casa de Papel!!! O μεν Μαροκινός με τα τρομερά στατιστικά για την εποχή, αποκτήθηκε ως ελεύθερος και με συμβόλαιο που σε καθαρές αποδοχές πρέπει να είναι το 1/3 αυτού που έχει ο Ελ Αραμπί στην ομάδα. Ο δε Αργεντινός και με βάση την τιμή Transfermarkt, κόστισε 4.000 000 ευρώ αγορά από την Ουρακάν, παρόλο που η χρηματιστηριακή του αξία από τον περασμένο Απρίλιο έκανε limit up στα 8.000 000, μάλιστα με ανοδική τάση και ενώ προηγουμένως μέσα στο καλοκαίρι ο σύλλογος του στην Αργεντινή ζητούσε από 7 έως 10 εκατομμύρια στις προτάσεις που είχε από τρεις διαφορετικές ομάδες της ισπανικής La Liga!!! Για να μην ξεχάσω και τα δύο μεγάλα κλαμπ του αργεντίνικου ποδοσφαίρου River Plate και Boca Juniors που προσπάθησαν να πάρουν τον Χέσε χρησιμοποιώντας κάθε μέσο αλλά και αυτοί έχασαν, μέσα στην πατρίδα τους, από τον Κορδόν και τον Ολυμπιακό. Με τον Έσε κατά κάποιο τρόπο ο μίστερ Αντόνιο έκανε μεταγραφικό κόλπο γκρόσο στην Αργεντινή, αντίστοιχο με αυτά που είχε κάνει με Aργεντινούς ποδοσφαιριστές στη Βιγιαρεάλ!!!

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Όπως αναγνωρίζει και επισημαίνει η ελληνική πιάτσα agent (και είναι αλήθεια πως η δικτυωμένη στην Λατινική Αμερική πλευρά της, δεν πίστευε πώς τελικά θα ερχόταν ο Χέσε στην Ελλάδα) ο Σαντιάγκο διαθέτει όλο το πακέτο για να γίνει ακόμη και από το ερχόμενο καλοκαίρι παίκτης top ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σε καλή ομάδα. Για να έχουμε και το κατάλληλο συγκριτικό μετρό, ο Έσε στον Ολυμπιακό κόστισε το ίδιο transfer free που κόστισε στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2022 η αγορά του Αλεξανδρόπουλου, δηλαδή 4.000.000 ευρώ. Ένας μήνας ηλικιακά χωρίζει τους δύο συμπαίκτες πλέον στον Ολυμπιακό αλλά αγωνιστικά η διαφορά τους είναι πολύ μεγάλη, ΔΕΝ έχουν σχέση!! Ο Έσε αν και για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έπαιξε με το καλημέρα και κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό ενώ ο Αλεξανδρόπουλος δεν ακούμπησε πέρυσι στη Σπόρτινγκ και ζορίζεται να μπει στο ροτέισον του Μαρτίνεθ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για το μέλλον του Ελ Κααμπί - Φεύγει από τον Ολυμπιακό; - Τι αναφέρει το συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags