Facebook Pixel ’’Βόμβες’’ Κωνσταντινίδη: ’’Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει να νοθεύεται’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-01 22:51:00

’’Βόμβες’’ Κωνσταντινίδη: ’’Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει να νοθεύεται - 4 ομάδες πάνε για τον τίτλο’’

Sportdog Team
’’Βόμβες’’ Κωνσταντινίδη: ’’Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει να νοθεύεται - 4 ομάδες πάνε για τον τίτλο’’

Ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη διαιτησία και όχι μόνο.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης είναι το δεξί χέρι του Ρουμάνου τεχνικού στον Δικέφαλο του Βορρά και μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ρίχνοντας σπόντες για τη διαιτητική αντιμετώπιση των αντιπάλων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη:

«Είναι πολύ καλά δουλεμένες οι δύο ομάδες (σ.σ. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) και με πολύ καλό υλικό, θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Φέτος, υπάρχουν 3 - 4 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν πολλά πράγματα και θεωρώ ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα.

Με προβλημάτισαν πολύ όσα είδα την προηγούμενη αγωνιστική, ένα πρωτάθλημα που θα μπορούσε να ευχαριστηθεί όλη η Ελλάδα, να είναι πολύ ενδιαφέρον, έχει αρχίσει να νοθεύεται. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, διαιτητές που σε δικά μας ματς παίρνουν κάποιες αποφάσεις, οι ίδιοι σε άλλα ματς, και δεν θέλω να κατονομάσω γιατί δεν είναι της ώρας, παίρνουν εντελώς διαφορετικές αποφάσεις.

Τώρα που είναι αρχή που υπάρχουν 3 - 4 πολύ δουλεμένες ομάδες και με καλούς προπονητές, θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι πρώτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας στην άκρη τα μικροσυμφέροντα του καθενός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags