Facebook Pixel Χρήστος Δημόπουλος: Ατακάρες Δημόπουλου: "Προτιμώ Λουτσέσκου από Γιοβάνοβιτς - Τι να λήξει στο 95:03; - Αν νικάς 1-0 και χάνεις, βγάζεις τη φανέλα..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-03 08:42:00

Ατακάρες Δημόπουλου: "Προτιμώ Λουτσέσκου από Γιοβάνοβιτς - Τι να λήξει στο 95:03; - Αν νικάς 1-0 και χάνεις, βγάζεις τη φανέλα..."

Sportdog Team
Ατακάρες Δημόπουλου: "Προτιμώ Λουτσέσκου από Γιοβάνοβιτς - Τι να λήξει στο 95:03; - Αν νικάς 1-0 και χάνεις, βγάζεις τη φανέλα..."

Τρομερές δηλώσεις έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με αφορμή το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (2-2). Δείτε ΒΙΝΤΕΟ.

Στη "Δίκη στο Open" φιλοξενήθηκε ο "φονιάς" των ελληνικών γηπέδων, Χρήστος Δημόπουλος και σχολίασε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στους οποίους αγωνίστηκε στην καριέρα του.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στους προπονητές των δύο ομάδων, σημειώνοντας ότι προτιμάει τον Ράζβαν Λουτσέσκου από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δημόπουλος:

Για τη διαμάχη Λουτσέσκου-Γιοβάνοβιτς μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο: «Δεν νομίζω ότι είχε δίκιο ο Λουτσέσκου. Και ο Γιοβάνοβιτς πρώτη φορά μίλησε και είπε ότι ο Λουτσέσκου ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Αν ήθελε ο διαιτητής το έληγε στο 94:30 που ήταν η μπάλα στο κέντρο. Τώρα στο 95:03 που η μπάλα ήταν στον αέρα τι να το λήξει;».

Για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για τον πειθαρχικό έλεγχο: «Θα μπορούσε να δώσει πολλές κίτρινες και στους μεν και στους δε. Οι διαιτητές οι δικοί μας είναι 10 φορές καλύτεροι από αυτούς, Αλλά το θέμα είναι ότι αν κάνουν λάθη αυτοί τους δικαιολογούμε. Αν το κάνει Έλληνας τους δημιουργούμε πρόβλημα. Άμα σου σερβίρουν από το κάτω ράφι να τα περιμένεις όλα».

 

Αν η αντίδραση Λουτσέσκου είναι υπερβολική ή προέρχεται από τα προηγούμενα ματς: «Το θέμα είναι ότι ξέσπασε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αν είχε μιλήσει στα προηγούμενα θα ήταν αλλιώς. Λάθη θα γίνουν. Δεν νομίζω ότι ο διαιτητής βοήθησε τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Αν δεν έμπαινε το γκολ και κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τι θα γινόταν; Ο Λουτσέσκου τσακώθηκε με όλο τον κόσμο και ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε επίσημα σαν ΠΑΕ να κάνει τα παράπονά του. Και έχουν βάλει όλοι στο στόχαστρο τον Λουτσέσκου. Χθες στενοχωρήθηκε που μπήκε και το γκολ στο 95’ και εκεί ήταν το πρόβλημα».

Για το παιχνίδι: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ζίβκοβιτς έβαλε γκολάρα. Αν δεν έβγαζε τον Τάισον, πιστεύω ότι θα δημιουργούσε κι άλλα προβλήματα. Εκεί κάνουν λάθη οι προπονητές με τους μεγάλους παίκτες, τους βγάζουν στο 70’-80’.Στον Παναθηναϊκό βγαίνει ο Σπόραρ μπαίνει ο Ιωαννίδης και αντίθετα. Αυτά γίνονταν και πριν 10-15 χρόνια, κανονίζανε από το πρωί τις αλλαγές. Προπονηταράς είναι αυτός που βλέπει στο παιχνίδι τι γίνεται και κάνει τις αλλαγές, δεν τις λογαριάζει από το πρωί».

Τι θα γινόταν αν έχανε ο Παναθηναϊκός και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πάμε στα περσινά πλέι οφ. Ίδια παιχνίδια ήταν. Έφερε ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και μετά πήγε στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι 10 φορές καλύτερος από πέρσι και θα πρωταγωνιστήσει. Έχει ομαδάρα, έχει παικταράδες και θα είναι κοντά, στους 3-4 βαθμούς. Άμα δεν έτρωγε το γκολ θα έπαιρνε διπλό βάλσαμο. Θα είναι και οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου, ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη μοίρα, είναι κι αυτός 10 φορές καλύτερος από πέρσι. Η ΑΕΚ τα δυσκόλεψε λίγο, έκανε νίκη με την Μπράιτον και ανατροπή στη Λεωφόρο. Δεν μπορεί να παίζεις ντέρμπι στη Λεωφόρο, να νικάς 1-0 και να χάνεις. Εκεί βγάζει τη φανέλα και λες “ευχαριστώ πολύ, βάλτε κάποιον άλλον να παίξει”. Όταν έπαιζα εγώ δεν υπήρχε ομάδα να μας γυρίσει το παιχνίδι από 1-0, 2-0. Έπρεπε να σηκωθούμε να φύγουμε».

Ποιον θα έπαιρνε στην ομάδα του προπονητή, τον Γιοβάνοβιτς ή τον Λουτσέσκου: «Τον Λουτσέσκου. Επειδή μου αρέσει σαν προπονητής και είναι μάγκας. Τον βλέπεις ότι το αισθάνεται το παιχνίδι. Είναι καλός προπονητής, τσαμπουκάς, μπαίνει μέσα, μπορεί να σου γυρίσει ανάποδα ένα παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν… αντέχουν τον Αράο οι συμπαίκτες του - Η γκάφα Κουλιεράκη φταίει, όχι ο διαιτητής - Μπλαζέ ο Ντεσπόντοφ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags