Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σίγουροι Αράο και στόπερ για το Φάληρο - Οι σκέψεις 11άδας του Γιοβάνοβιτς - "Το γήπεδο δεν μπορεί να..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-19 14:08:00

Σίγουροι Αράο και στόπερ για το Φάληρο - Οι σκέψεις 11άδας του Γιοβάνοβιτς - "Το γήπεδο δεν μπορεί να..."

Sportdog Team
Σίγουροι Αράο και στόπερ για το Φάληρο - Οι σκέψεις 11άδας του Γιοβάνοβιτς - "Το γήπεδο δεν μπορεί να..."

Τα τελευταία νέα στο "πράσινο στρατόπεδο" εν όψει ντέρμπι και Βοτανικού.

Τις πρώτες σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, αφού ανέφερε ότι ακόμη είναι αρκετά νωρίς καθώς η προετοιμασία για το ματς ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα το πρωί, υπογράμμισε πως στην άμυνα οι Σένκεφελντ και Γεβντάι θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, και πως οι Χουάνκαρ και Κώτσιρας έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν έναντι των Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη.

Η παρουσία του Αράο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην μεσαία γραμμή με τις άλλες θέσεις δίπλα του να είναι… ερωτηματικό. Ο Παλάσιος όμοια είναι ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει, όπως και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό στις οποίες μετέφερε τη βεβαιότητα του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί. «Ξεκαθάρισε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί. Το έργο με βάσει τα όσα έχουν προηγηθεί δεν μπορεί να σταματήσει», ήταν το σχόλιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δανεικός και αριστεροπόδαρος ο αντι-Μάγκνουσον - Τεράστιο γκελ σε Αγγλία ο Ιωαννίδης, άσχημα νέα για "Τζόλε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags