Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Υπέγραψε προσύμφωνο με ΠΑΟΚ κορυφαίος χαφ της La Liga - Η πρώτη εντολή Σαββίδη σε Γιώργο για Γενάρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-25 12:38:00

Υπέγραψε προσύμφωνο με ΠΑΟΚ κορυφαίος χαφ της La Liga - Η πρώτη εντολή Σαββίδη σε Γιώργο για Γενάρη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Υπέγραψε προσύμφωνο με ΠΑΟΚ κορυφαίος χαφ της La Liga - Η πρώτη εντολή Σαββίδη σε Γιώργο για Γενάρη

"Δώρο" στον Λουτσέσκου μία εξαιρετική μεταγραφή, παίκτης που εφόσον μπει στο ρόστερ θα το ανεβάσει αμέσως επίπεδο. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του sportdog.gr

 

Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα είναι όσα μαθαίνουμε από τη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και, κυρίως, για τον Ιβάν Σαββίδη που, πρόσφατα, έγινε ολόκληρο θέμα από τα media ότι αποχώρησε από το Πόρτο Καρράς (που είχε έρθει στις Αρχές Αυγούστου για μπάνια και ξεκούραση) για το Ροστόφ.

Μόνο που δεν έγραψε κανένας τι έκανε ο Ιβάν όσο ήταν στην Ελλάδα, τι αποφάσισε κυρίως για τον Δικέφαλο και ποιες είναι οι εντολές που έχει αφήσει και πρέπει να τηρηθούν από όλους κατά γράμμα. Γιατί μπορεί να έχει μεταβεί ξανά στο Ροστόφ, που είναι η βάση του, αλλά η επαφή του με τα στελέχη τού ΠΑΟΚ είναι καθημερινή και, κυρίως, η παρουσία τού Γιώργου Σαββίδη στην Ελλάδα εξασφαλίζει ότι όλα θα πάνε ρολόι.

Αναφέρουμε ειδικά τον Γιώργο Σαββίδη γιατί είναι αυτός που μαζί με τους Κωστίκο και Μαλιούφα, και λιγότερο τον Λαγωνίδη (που είναι επιφορτισμένος με άλλες υποθέσεις), "τρέχουν" τον σχεδιασμό του Δικέφαλου από την εποχή της αποχώρησης του Ζοσέ Μπότο. Και, από ο,τι φαίνεται, τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά.

Ο Ιβάν, λοιπόν, έχει δώσει εντολή στο τμήμα σκάουτινγκ και τον Γιώργο Σαββίδη που είναι επικεφαλής τού τμήματος, να ψάξουν και να βρουν από τώρα (μέσα Οκτώβρη!) ποδοσφαιριστές για τις θέσεις που ψάχνει ο σύλλογος ενίσχυση. Δηλαδή έναν τερματοφύλακα, αφού ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν μπορεί να αποτελέσει τον Νο2 του Δικέφαλου, δεξιό μπακ (όπως ο Μπάμπα Ραχμάν, αφού οι Σάστρε και Λύρατζης έχουν μείνει πίσω) και 10άρι-εξτρέμ τύπου Τάισον ή, έστω, Μουργκ - Που να είναι όμως συνεπής αγωνιστικά και να ξεχωρίζει στο γηπεδο.

Προφανώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα τού κόσμου να βρεθούν καλοί παίκτες μέσα στον χειμώνα, κι αυτός είναι ο λόγος που έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Για την ακρίβεια υπάρχουν short lists για κάθε θέση που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ ήδη από την αναζήτηση που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι, για αυτό και δεν αποκλείεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις πριν ακόμα τελειώσει το 2023!

Το κερασάκι το κρατήσαμε για το τέλος. Και αποδεικνύει ότι, πραγματικά, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ζοσέ Μπότο από τον Δικέφαλο και με δεδομένη την καψούρα τού Γιώργου Σαββίδη για να ψάχνει και να βρίσκει παίκτες, ο οργανισμός τού ΠΑΟΚ δουλεύει ρολόι. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, που έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με το κλαμπ!

Μια χαρά διαβάσατε: Από την προεργασία που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι με τον Σέρβο άσο, με τη μεσολάβηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, υπάρχει ήδη προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές για το καλοκαίρι του 2024. Γιατί οι Μάρκος Αντόνιο και Σουαλιχό Μέιτε είναι δανεικοί και δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν και μετά το καλοκαίρι. Οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει τα χέρια με τον Μαξίμοβιτς για το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται η Χετάφε να τον αφήσει να αποχωρήσει από τον Γενάρη του 2024, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να λάβει χρήματα για την παραχώρησή του.

Για να το κλείσουμε: Ο Ιβάν έχει δώσει εντολή να αρχίσει από τώρα το ψάξιμο για την ενίσχυση του χειμώνα το 2024 αλλά και του καλοκαιριού του 2024, ώστε να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα και άμεση διεκπεραίωση των μεταγραφικών υποθέσεων.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κατρακύλα" για Χάμες - "Γλίτωσε ο Ολυμπιακός - Δεν θα έπαιζε ούτε λεπτό με Μαρτίνεθ με όσα κάνει"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags