Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τερματοφύλακας μιλώντας για το πρωτάθλημα της Σκωτίας, την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Αμπερντίν και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να παρουσιαστεί ιδιαίτερα προσεχτικός  ο Δικέφαλος του Βορρά, προκειμένου να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του.

Μιλώντας για τις προσωπικές του ενασχολήσεις στη Σκωτία: «Αυτό το διάστημα είμαι στην Ειρ Γιουνάιντετ, σε μια ομάδα της Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας. Είμαι στο προπονητικό σταφ και είναι μια ευχάριστη αλλαγή και μια νέα εμπειρία. Όσο περισσότερες εμπειρίες έχεις τόσο διευρύνεται η άποψή σου και η γνώση σου για το ποδόσφαιρο στο μέλλον. Έχω και μια παμπ εδώ. Στόχος μου όμως είναι να γίνω προπονητής, είμαι σε διαδικασία να πάρω όλα τα διπλώματα».

Γνωρίζοντας, λοιπόν, πολύ καλά το πρωτάθλημα της Σκωτίας, αποκάλυψε για την Αμπερντίν πως: «Δεν νομίζω ότι έχει να φοβηθεί κάτι ο ΠΑΟΚ, έχει και τη πρόσφατη εμπειρία από τη Χαρτς. Δεν είναι τρομερά μακριά οι δύο ομάδες. 

Σίγουρα δεν είναι καυτή έδρα αυτή της Αμπερντίν αλλά ο κόσμος προσπαθεί να βοηθήσει. Είναι ομάδα με μια καλή ιστορία, το γήπεδο γεμίζει και ο κόσμος πηγαίνει. Βέβαια ξεκίνησε να κάνει κρύο για τα ελληνικά δεδομένα, νομίζω ότι το βράδυ πέφτει γύρω στους 2-3. Για τη Σκωτία είναι φθινόπωρο ακόμη.

Το μόνο που έχει να υπολογίσει ο ΠΑΟΚ είναι κάποιοι παίκτες που είναι απρόβλεπτοι και μπορούν να δημιουργήσουν κάτι από το τίποτα.

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στους Σκωτσέζους: «Θα του έλεγα ότι αυτό το λίγο απρόβλεπτο που έχει η Αμπερντίν, περισσότερο από τη Χαρτς. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Θα του δώσει ευκαιρίες η Αμπερντίν, αλλά μπορεί να δημιουργήσει. Αυτό θέλει προσοχή. Ο ΠΑΟΚ όμως με τη ποιότητα που έχει μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και κοντρολάρει το παιχνίδι και πάει προετοιμασμένος, η ποιότητά του θα βγει από πάνω και θα πάρει θετικό αποτέλεσμα. Οπαδός της Αμπερντίν πάντως μου λέει ότι δεν περιμένουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για την εξέλιξη του Κοτάρσκι και το αν τελικά βγήκε κερδισμένος ο ΠΑΟΚ από τη φυγή του Πασχαλάκη και την έλευση του Κροάτη: «Το έχω πει από πέρυσι, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Έχει πολύ ηρεμία, παίρνει σωστές αποφάσεις για το νεαρό της ηλικίας του. Δείχνει ότι είναι αρκετό ολοκληρωμένος για την ηλικία του. Είναι λογικό να συγκεντρώνει βλέμματα πάνω του.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι κερδισμένος. Αρχικά ηλικιακά, γιατί θα βελτιώνεται για πολλά χρόνια. Συγκριτικά με τον Πασχαλάκη, ήρθε ένας νεαρότερος που η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτόν που έφυγε. Ήταν λίγο ρίσκο όταν ήρθε, χωρίς να ξέρουμε πως θα ανταποκριθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ρίσκο όμως φαίνεται ότι αποδείχθηκε σωστή και είναι μια επένδυση για το μέλλον», είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε προσύμφωνο με ΠΑΟΚ κορυφαίος χαφ της La Liga - Η πρώτη εντολή Σαββίδη σε Γιώργο για Γενάρη