Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη υπόκλιση ξένου τεχνικού σε Λουτσέσκου - "Αξίζει τον σεβασμό όλων" - Αυτός αναγεννήθηκε στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 11:45:00

Απίστευτη υπόκλιση ξένου τεχνικού σε Λουτσέσκου - "Αξίζει τον σεβασμό όλων" - Αυτός αναγεννήθηκε στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίστευτη υπόκλιση ξένου τεχνικού σε Λουτσέσκου - "Αξίζει τον σεβασμό όλων" - Αυτός αναγεννήθηκε στον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος προπονητής που έχει περάσει και από τη χώρα μας και αναφέρθηκε τόσο στον Δικέφαλο του Βορρά όσο και για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Νταμίρ Κάναντι: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αυστριακός τεχνικός που μίλησε ια τα επιτεύγματα του Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι έτοιμος να γίνει ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ αλλά και για τον Τόμας Μουργκ που έχει... αναγεννηθεί φέτος.

Αρχικά ανέφερε για το πρωτάθλημα: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου θα κριθεί ο τίτλος, αλλά είναι πραγματικά κρίμα αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο του Ολυμπιακού και είναι κρίμα να δίνουμε αυτή την εικόνα στο εξωτερικό».

Για το φαβορί που θεωρεί ο ίδιος: «Είναι δύσκολος να πεις από τώρα φαβορί, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος θα έλεγα τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ, αλλά τώρα θα έλεγα πως και οι τέσσερις ομάδες είναι κοντά, όπως και ο ΠΑΟΚ έχει μία ισχυρή υποψηφιότητα όπως τον παρακολούθησα και στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Μου αρέσει πολύ η δουλειά του, του αξίζει ο σεβασμός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας, καθώς έχει δείξει μία σταθερότητα στο παιχνίδι του και στην επίδοση της ομάδας. Του αξίζει να είναι στον ΠΑΟΚ και είναι πολύ δύσκολο το να βρίσκεσαι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην άκρη του πάγκου μίας ελληνικής ομάδας».

Ενώ για τον Τόμας Μουργκ, σημείωσε: «Τον γνωρίζω πολύ καλά, ένας παίκτης για να αναπτυχθεί πρέπει να βγει στο εξωτερικό αλλά όταν πηγαίνεις σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχεις πίστωση χρόνου και φαίνεται τώρα πως ο ίδιος έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στα όσα του ζητάει ο προπονητής του και για αυτό ξεκινάει στην ενδεκάδα».

Όσο για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν : «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, ο Λουτσέσκου θα παίξει ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων και αυτό θα του δημιουργήσει τις συνθήκες για να πάρει τη νίκη στη Σκωτία απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με μακρινές μπαλιές», είπε ο Νταμίρ Κάναντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντρομος Τζούρισιτς, "θα μου έκοβε την μπάλα ο Ντόι" - Για βασικό 6-8αρι ο Ολυμπιακός - "Παραμύθι" για Σωκράτη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags