Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θ7 - Αποστολή σας να κλέψετε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο - Έτρεξε να κρυφτεί ο χάρτινος ΠΑΟ μετά το 1-1"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 22:47:00

Θ7: Αποστολή σας να κλέψετε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο - Έτρεξε να κρυφτεί ο χάρτινος ΠΑΟ μετά το 1-1"

Sportdog Team
Θ7: Αποστολή σας να κλέψετε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο - Έτρεξε να κρυφτεί ο χάρτινος ΠΑΟ μετά το 1-1"

Σκληρή ανακοίνωση από τους οργανωμένους των Πειραιωτών, οι οποίοι ζητούν να αλλάξει η απόφαση-σκάνδαλο για το ντέρμπι και ξεκαθαρίζουν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα για να πανηγυρίσουν έναν ακόμα τίτλο κόντρά στο σύστημα και την... εξυγίναση.

Με ανάρτησή της στα social media, η Θύρα 7 πήρε θέση για τη βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να δικαιώσει για το ντέρμπι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων:

Τσάτσοι και πληρωμένοι εντολοδόχοι πολιτικοί δικαστές και παράγοντες, όλοι εσείς με το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μένος έχετε εκτεθεί ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!

Έαν τελεσιδικήσει η απόφαση ΕΚΤΡΩΜΑ που χαρίζει νίκη στον ΠΑΟ που έτρεξε να κρυφτεί στα αποδυτήρια επειδή ισοφαρίστηκε μέσα στο γήπεδο και ΤΡΕΜΕΙ την συνέχεια,ανοίγετε τον ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ΘΑ ακολουθήσει αν επιμείνετε στην απόφαση σας να ΕΥΝΟΗΣΕΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ τον ΠΑΟ.

Η αποστολή που σας έχει ανατεθεί να κλέψετε ένα ακόμα πρωτάθλημα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ!

Θα σας συντρίψουμε εκεί που σας πονάει ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ στην ομάδα να σηκώσουμε το 48ο πρωτάθλημα να ξεφτιλισουμε μια ακόμα φορά την βρώμικη εξυγίανση,την εγκληματική οργάνωση που δημιουργήθηκε από τα σιχαματα του ελληνικού
αθλητισμού παο-αεκ-παοκ μήπως κλέψει κανένα πρωταθλήμα από τον ΘΡΥΛΟ!

Υ.Γ 1 Έχετε κάνει με αποδείξεις όλα όσα κατηγορούσετε άδικα τον Ολυμπιακό ότι έκανε τόσα χρόνια και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας επιτυχία!

Υ.Γ 2 ΚΟΤΕΣ οι ΠΑΙΚΤΕΣ
ΛΑΓΟΙ οι οπαδοί της μπόχας βρώμας του ελληνικού αθλητισμού,του ΧΑΡΤΙΝΟΥ Παναθηναϊκού!

Υ.Γ 3 Για όλα αυτά η ευθύνη βαραίνει τους δήθεν ολυμπιακούς πολιτικούς όπως ο Μητσοτάκης που το παίζουν Oλυμπιακοί για να υφαρπάζουν ψήφους και μετά κάνουν «δουλειές» στο ποδόσφαιρο με τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags