Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: ''Με χαλάει αυτό που έγινε με Αράο - Μλαντένοβιτς - Θα εξαλείψουμε τις... παιδικές αρρώστιες''
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 22:31:00

Γιοβάνοβιτς: ''Με χαλάει αυτό που έγινε με Αράο - Μλαντένοβιτς - Θα εξαλείψουμε τις... παιδικές αρρώστιες''

Sportdog Team
Γιοβάνοβιτς: ''Με χαλάει αυτό που έγινε με Αράο - Μλαντένοβιτς - Θα εξαλείψουμε τις... παιδικές αρρώστιες''

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε θέση για τον διαπληκτισμό των δύο ποδοσφαιριστών του και ξεκαθάρισε ότι αυτά δεν είναι επιτρετπά στην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν επικράτησε με 5-0 του Πανσερραϊκού, αλλά η ηχηρή επικράτηση των πράσινων επισκιάστηκε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Αράο και τον Μλαντένοβιτς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το συμβάν και τόνισε ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι ανεκτά στη δική του ομάδα και προειδοποίησε ότι ανεξαρτήτως κόστους οι... παιδικές αρρώστιες θα εξαλειφθούν!

Όσα δήλωσε ο Σέρβος κόουτς για το περιστατικό:

"Μπορεί να είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετές ομάδες, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αλλά όχι σε εμάς. Έχουμε παιδικές αρώστιες, σιγά-σιγά θα τις εξαλείψουμε με όποιο κόστος. Δεν είναι εικόνα αλλά τι να κάνουμε. Υπήρχε ένα περιστατικό για ένα ασήμαντο πράγμα. Για το λόγο αυτό έμειναν στα αποδυτήρια. Θα μπορούσαν και άλλοι να μείνουν. Λόγω της αναγκαστικής αλλάγης του Βιλένα θα μπορούσαν να μείνουν και άλλοι.

Θα έχουμε θέματα που πρέπει να ασχοληθούμε ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον.Κατάφεραμε να εκμεταλλευτούμε γρήγορα τους χώρους που βρήκαμε. Για ένα διάστημα μετά το 2-0 δεν με ικανοποιούσε η εικόνα της ομάδας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο σοβαροί. Προς το τέλος του ημιχρόνου πετύχαμε άλλο ένα γκολ, είχαμε φάσεις. Με την αποβολή του παίκτη του Πανσερραϊκού στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Υπήρχαν πολλά θετικά πράγματα που ένα τέτοιο περιστατικό, όπως έγινε εμένα με χαλάει, οπότε δεν μπορώ να το απολαύσω όπως θα ήθελα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags