Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς ’’πονοκεφαλιάζεται’’ για το κέντρο της άμυνας - Πώς θα ’’μπαλώσει’’ το κενό μέχρι τον Ιανουάριο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 22:18:00

Ο Γιοβάνοβιτς ’’πονοκεφαλιάζεται’’ για το κέντρο της άμυνας - Πώς θα ’’μπαλώσει’’ τα κενά μέχρι τον Ιανουάριο!

Sportdog Team
Ο Γιοβάνοβιτς ’’πονοκεφαλιάζεται’’ για το κέντρο της άμυνας - Πώς θα ’’μπαλώσει’’ τα κενά μέχρι τον Ιανουάριο!

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη χάσει τον κορυφαίο στόπερ του πρωταθλήματος και ο Σέρβος προπονητής καλείται να βρει τρόπους για να μην κοστίσει η απουσία του Ισλανδού στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει όλους τους στόχους του μέχρι τώρα στη σεζόν. Είναι πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα της Super League εν αναμονή της απόφασης για την έφεση του Ολυμπιακού, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου στο Europa League όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πως τα δύσκολα είναι μπροστά. Παρά την ενίσχυση του καλοκαιριού, το Τριφύλλι ταλανίζεται στο κέντρο της άμυνας καθώς τα προβλήματα έχουν σκάσει απανωτά.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ και διαγνώσθηκε με ρήξη χιαστού, η οποία τον αφήνει εκτός γηπέδων μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου που τρέχει. Ο Ισλανδός ήταν καταλυτικός στον τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟ και η απουσία του είναι σοβαρό πλήγμα για τους πρωτοπόρους. Ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν ήρθε ως παίκτης με προοπτική, αλλά οι τραυματισμοί του τον εμποδίζουν να αγωνιστεί με συνέπεια. Ο Αμερικανός θα μπει ξανά σε ρυθμό προπονήσεων σε λίγες εβδομάδες και έτσι το κενό είναι μεγάλο.

Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να το καλύψει με τον Τιν Γέντβαϊ, όμως ο Κροάτης εμφανίζει συχνά - πυκνά ενοχλήσεις και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του σε σειρά απαιτητικών αγώνων. Γι' αυτό και ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει στείλει το μήνυμα στην πιάτσα των ατζέντηδων ότι τον χειμώνα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ. Μέχρι τότε, ο Αράο θα αγωνίζεται εκεί και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Μπαρτ Σένκεφελντ σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς μπορεί να παίξει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags