Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα... φωτιά από ξένο ποδοσφαιριστή - "Στον ΠΑΟΚ αντιπάθησα το ποδόσφαιρο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-03 11:03:00

Ατάκα... φωτιά από ξένο ποδοσφαιριστή - "Στον ΠΑΟΚ αντιπάθησα το ποδόσφαιρο"

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά από ξένο ποδοσφαιριστή - "Στον ΠΑΟΚ αντιπάθησα το ποδόσφαιρο"

Συνέντευξη στην πατρίδα του σχετικά με την καριέρα του έδωσε ξένος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει και από τον Δικέφαλο του Βορρά, αναφέροντας ότι ήταν λάθος η απόφασή του να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης μιας και η καριέρα του πήγε πίσω.

Μίροσλαβ Στοχ: "Βόμβες" έριξε ο Τσέχος ποδοσφαιριστής που μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του για την καριέρα του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν μεγάλο λάθος να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στον ΠΑΟΚ, μιας και τότε η καριέρα του πήγε πίσω.

«Λάθος ήταν η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ . Ήθελα να πάω εκεί, ήταν δική μου απόφαση. Αλλά μετά ο προπονητής έφυγε για τη Σαουδική Αραβία και ο νέος προπονητής δεν με ήθελε. Και όταν δεν παίζεις και δεν μπορείς να είσαι σε ρυθμό αγώνα, είναι δύσκολο. Τότε ήταν που χάλασε και κάπως άρχισα να αντιπαθώ το ποδόσφαιρο. Ούτε η μεταγραφή μου στην Πολωνία βοήθησε. Ήταν ένα μεγάλο βήμα που πήγαινα εκεί, αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι υπήρχε covid-19. Δεν μπορούσα να προπονηθώ με καμία ομάδα, προσέλαβα έναν προπονητή με τον οποίο προπονήθηκα για επτά μήνες.

Ήρθα στο Λούμπιν τους τελευταίους τρεις μήνες, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Μετά το δοκίμασα στο Liberec, όπου χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επανέλθω σε φόρμα. Ελπίζω να βοήθησα την ομάδα κι ας ήρθα μόνο από τον πάγκο των αναπληρωματικών. Αλλά αυτό μου ταίριαζε γιατί τελικά ήμουν ήδη μεγαλύτερος. Σίγουρα δεν βαθμολογώ άσχημα το Liberec, αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο», είπε ο Μίροσλαβ Στοχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ και φορ ο Σαββίδης τον Γενάρη - "Σφήνα" για στόχο του Ολυμπιακού - Και ο ΠΑΟΚ για Βιλένα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags