Facebook Pixel ΑΕΚ: Τσακίρης: "Κάτι δεν του πάει καλά με την ΑΕΚ του Φωτιά - Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-06 15:17:00

Τσακίρης: "Κάτι δεν του πάει καλά με την ΑΕΚ του Φωτιά - Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"

Sportdog Team
Τσακίρης: "Κάτι δεν του πάει καλά με την ΑΕΚ του Φωτιά - Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"

Η Ένωση έπεσε σε... γκέλα κόντρα στην Κηφισιά, έχοντας βέβαια πολλά παράπονα από τη διαιτησία και ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στις αποφάσεις που πήρε ο Έλληνας ρέφερι.

ΑΕΚ: Στις έντονες διαμαρτυρίες της Ένωσης για τη διαιτησία του αγώνα με την Κηφισιά αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης που αρχικά συμφώνησε ότι η ομάδα έδειξε και πάλι κακή ανταπόκριση πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν ήταν εξαρχής όσο aggressive χρειαζόταν για να καθαρίσει το ματς.

Παράλληλα σημείωσε ότι δεν γίνεται να μην γίνει σχόλιο για τη φάση του πέναλτι πάνω στον Λιβάι Γκαρσία, που ειδικά για το VAR είναι ανεπίτρεπτο να μην το εντοπίσει, αναφέροντας ότι κεί βρισκόταν ο Φωτιάς, που έχει προκαλέσει ξανά οργή στην ΑΕΚ, γεγονός που έχει συμβεί ξανά ενώ είπε ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φάπα από Ηλία Σπάθα για το πέναλτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - "Δεν χωράει αμφιβολία - Σωστά ακυρώθηκε το γκολ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags