Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια ιστορική νίκη στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' επί του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 4-2. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε το ματς και εστίασε στη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον οποίο είπε πως δεν πιστεύει όσα λέει στις συνεντεύξεις του. Παράλληλα, στάθηκε στο πώς... έκραζε συνεχώς τον Κουλιεράκη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και με το σκορ στο 4-0!

Αναλυτικά όσα είπε στο Libero 107,4:

«Σήμερα θα πάρουμε ρεπό από τα νομικά. Μετά από αυτά που έγιναν χθες στο Καραϊσκάκης, δύσκολα θα αναφερθούμε σε τέτοια θέματα.

Το ματς για τον ΠΑΟΚ ήταν το μεγαλύτερο διαγώνισμα της χρονιάς. Στο λέω τόσο απλά. Ο ΠΑΟΚ χθες έπαιζε την παρουσία του στο πρωτάθλημα. Αν έχανε με κάτω τα χέρια, για μένα θα ήταν εκτός πρωταθλήματος. 

Τον έκραζε μέχρι να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη τον Κουλιεράκη ο Λουτσέσκου. How big μαλ… είσαι, του είπε. Έκανε ένα σουτ από τη σέντρα με το σκορ στο 4-0. Τον είχε τρελάνει τον Κουλιεράκη. Του είπε γιατί τους χάρισες τη μπάλα. Στην επαναφορά έβαλε ένα δύσκολο γκολ ο Φορτούνης.

Πιστεύω η μάνα του Κωνσταντέλια, εμείς, όσοι ήταν στο γήπεδο, πίστεψαν ότι έκανε πλασέ. Και τι έκανε; Αποφάσισε να βάλει τον Πασχαλάκη μέσα στα δίχτυα. Παρατηρήστε τη φάση. Πώς πέφτουν τα ψάρια και σπαρταρούνε…

Ο ΠΑΟΚ αντικατέστησε με δική του επιθυμία τον Πασχαλάκη με τον Κοτάρσκι και ο Ολυμπιακός αντικατέστησε τον Σα και τον Ρομπέρτο με τον Πασχαλάκη. Έχει στόχευση ο Λουτσέσκου, τα μισά από αυτά που λέει, δεν τα πιστεύει. Δεν είναι τρελός (σ.σ για το ότι ο Πασχαλάκης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας), είναι σκακιστής. 

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στην CosmoteTV ήταν δουλεμένες. Δεν θα σκεφτείς με το σκορ στο 4-0 τι θα πεις στη Συνέντευξη Τύπου; Το ντέρμπι του 1976 δεν έχει καμία ομοιότητα με το χθεσινό… 

Τώρα που είδα τον Κωνσταντέλια και βασικό και αναπληρωματικό, εγώ τον προτιμώ τον αναπληρωματικό. Δεν έχει την αξία ο παγκίτης που είχε παλιά. Θα τους άφηνα να παίξουν όλους επειδή το σκορ ήταν 0-4. Δεν είναι το ποδόσφαιρο, όπως ήταν. 

Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Κανείς δεν θέλει να παίζει με την ΑΕΚ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε τα πάντα για να έρθει αυτό το σκορ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, στο 0-2 έφυγαν μερικοί από τα επίσημα, στο 0-3 έφυγε το υπόλοιπο γήπεδο.

Δηλαδή τον Λουτσέσκου πρέπει να τον κριτικάρεις για αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο ή έξω από το γήπεδο; Για ποιο σύστημα μιλάει ο Λουτσέσκου; Ό,τι άξιζε στην Αθήνα, το πήρε ο ΠΑΟΚ. Αν υπήρχε σύστημα , τότε, θα μιλούσαμε για έναν άνθρωπο που λέει μεγάλες αλήθειες».