Ρόμπερτ Τόμπσον: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος και μίλησε για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο Κόνφερενς Λιγκ μεταξύ ΠΑΟΚ και Αμπερντίν.

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Δεν συμφωνώ πως είναι η τελευταία ευκαιρία της Αμπερντίν, η τελευταία ήταν στο εντός με τον ΠΑΟΚ και το μυαλό της είναι στις εγχώριες διοργανώσεις και ο ΠΑΟΚ σκέφτεται περισσότερο την Ευρώπη. Δεν νομίζω πως θα αλλάξει πλάνο στην Τούμπα, θα μείνει λίγο πίσω και θα ψάξει στις αντεπιθέσεις να βάλει το γκολ. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει προκαλώντας ένα μπλοκάρισμα στο πλάνο του ΠΑΟΚ».

Για τον Ντέβλιν και όσα είπε ο Λουτσέσκου: «Θα ρωτηθεί ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου αλλά δεν νομίζω πως θα ασχοληθεί με αυτό, θα στρέψει το βάρος στο κομμάτι της προετοιμασίας για το παιχνίδι. Δεν έχει δώσει τέτοια δείγμα ο Ντέβλιν, ίσως ξέφυγε κάπως».

Για την τακτική της Αμπερντίν: «Δεν νομίζω θα αλλάξει κάτι, πάλι με ένα σέντερ φορ, θα παίξει τον Μιόφσκι, θα βάλει την ομάδα που έχει πάει μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ, θα στηριχθεί στα ίδια πρόσωπα», είπε ο Ρόμπερτ Τόμπσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - Κατσάδα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"