Μπερτράν Ρομπέρ: Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι έχει τις δυνατότητες να διακριθεί και στις τρεις διοργανώσεις.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τις ακαδημίες στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής: «Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο που δουλεύουν μαζί, μακάρι να αντέξουν μέχρι τα 15 χρόνια και να συνεχίσουν. Τα 15 είναι ηλικία που μπορούμε να δούμε αν έχουν την δυνατότητα να πάνε ακόμη ψηλότερα. Τα παιδιά βλέπουν τα ματς και τον Κωνσταντέλια που πάει καλά και αυτό τους βοηθάει, γιατί προσπαθούν μέσα στο γήπεδο να κάνουν το ίδιο. Αυτό είναι καλό για όλους. Βοηθάει τα παιδιά για να κάνουν τα ίδια πράγματα».

Σχετικά με τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη: «Υπάρχει τόσο ταλέντο. Πιστεύω ότι αν οι προπονητές δουλεύουν κάθε μέρα μαζί τους θα δώσουν ακόμη περισσότερα. Νομίζω ότι είναι καλό για την ομάδα ότι πήραμε αυτό το ματς με τον Ολυμπιακό με 4-2, γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πετύχουν. Αν βλέπουν τους αγώνες χαλαρά, σίγουρα δεν θα πάνε καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και πρέπει απλώς οι ποδοσφαιριστές του να πιστεύουν στον εαυτό τους.

Μία ομάδα, ακόμη και καλή να είναι, συμβαίνει κάποιες φορές να μην πηγαίνει καλά. Όπως βλέπω το γκρουπ μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Οι παίκτες που είναι στον πάγκο έχουν και αυτοί ποιότητα», είπε ο Μπερτράν Ρομπέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή! Σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ που ήταν στη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια - Είχε εξεταστεί ως μάρτυρας (Vid)