Facebook Pixel Ολυμπιακός: Από αυτούς περιμένει περισσότερα ο Μαρτίνεθ - Ανατροπή δεδομένων με Μαρινάκη - "Δεν συζητά εάν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 13:04:00

Από αυτούς περιμένει περισσότερα ο Μαρτίνεθ - Ανατροπή δεδομένων με Μαρινάκη - "Δεν συζητά εάν..."

Sportdog Team
Από αυτούς περιμένει περισσότερα ο Μαρτίνεθ - Ανατροπή δεδομένων με Μαρινάκη - "Δεν συζητά εάν..."

Οι Ερυθρόλευκοι παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της επανέναρξης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι έτοιμος να επενδύσει και σε άλλο σύλλογο του εξωτερικού.

Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σκέφτεται να επενδύσει στη Ρίο Άβε.

«Αυτή την περίοδο, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, γίνεται διαχείριση, καθώς μέχρι το τέλος του 2023 έχει μόνο δύο παιχνίδια εντός έδρας και τα υπόλοιπα είναι εκτός έδρας. Όσο κι αν λέμε πως η ομάδα τα πάει καλά στην επαρχία, χρειάζεται προσοχή και ιδιαίτερη διαχείριση από τον Μαρτίνεθ, ο οποίος σίγουρα προβληματίζεται από τη λειτουργία του συνόλου από την μέση και μπροστά.

Αυτό αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, τους εξτρέμ και τους σέντερ φορ. Δεν είναι μόνο ο Ελ Καμπί, αλλά και κάποιοι ακραίοι, όπως ο Μπιέλ και ο Σολμπάκεν που περιμένει περισσότερα πράγματα. Υπάρχουν στιγμές που ο Ολυμπιακός περιμένει τα πάντα από τον Φορτούνη, όμως εκτός από εκείνον και άλλοι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά», σημείωσε αρχικά.

Για το δημοσίευμα από την Πορτογαλία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Ρίο Άβε: «Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από την πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού, αν ισχύει ή δεν ισχύει. Ή αν έγινε κάποια κουβέντα στο παρελθόν και τώρα έγινε γνωστό. Εγώ εκείνο που ξέρω πολύ καλά, στο πρόσφατο παρελθόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήθελε να προχωρήσει για την αγορά μίας ομάδας (της Μόντσα), αν δεν είχε στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" για Μαρινάκη με νέο δημοσίευμα - "Θέλει να επενδύσει στην..." - Απίθανη αποκάλυψη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags