Facebook Pixel ’’Μιρτσέα Λουτσέσκου για σύμβουλος του Ραζβάν στον ΠΑΟΚ ή για τεχνικός διευθυντής’’!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 18:51:00

"Μιρτσέα Λουτσέσκου για σύμβουλος του Ραζβάν στον ΠΑΟΚ ή για τεχνικός διευθυντής"!

Sportdog Team
"Μιρτσέα Λουτσέσκου για σύμβουλος του Ραζβάν στον ΠΑΟΚ ή για τεχνικός διευθυντής"!

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά σχετικά με το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έφυγε από την Ντιναμό Κιέβου και τα σενάρια ''οργιάζουν'' όσον αφορά το μέλλον του. Ένας ατζέντης από τη Ρουμανία και ο Μαρσέλ Πούσκας μίλησαν για το τι σκέφτεται να κάνει και το ποιες είναι οι προτάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ατζέντης Αρκάντιε Ζαποροζάνου:

«Δεν έλαβε καμία πρόταση. Θέλω να πω, δεν είναι ότι δεν έλαβε καμία πρόταση, αλλά είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποιον του τηλεφωνήσει, όποιον τον πλησιάσει για να συναντηθούμε. Δεν ειναι πραγματική προσφορά, περισσότερο είναι συζητήσεις προθέσεων. Συμβόλαιο δεν μπαίνει στο τραπέζι, γιατί δεν το δέχεται ούτε ο Μιρτσέα, γιατί έκανε ένα διάλειμμα για να είναι με την οικογένειά του.

Γι’ αυτό και δεν δέχεται καν ότι θα τον ανάγκαζε να απαντήσει «ναι» ή «όχι». Ο Μιρτσέα καλείται απευθείας από τις ομάδες, αλλά δεν υπάρχει πρόταση. Είμαι στο Κίεβο, αυτός στο Βουκουρέστι. Είναι φυσιολογικό να ακούμε ο ένας τον άλλον πολλές φορές την ημέρα, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τώρα».

Παράλληλα ο Μαρσέλ Πούσκας ανέφερε ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα μπορούσε να γινει σύμβουλος του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ενώ θα μπορούσε να τον δει ακόμα και στον πόστο του τεχνικού διευθυντή:

«Φυσικά θα γινόταν δεκτός στην Κραϊόβα, αλλά τον βλέπω ως σύμβουλο, τον βλέπω ως τεχνικό διευθυντή που μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτό τον ρόλο. Είναι δύσκολο να κάθεσαι στο κρύο, στη βροχή στην προπόνηση, πρέπει να είσαι μιάμιση ώρα πριν την προπόνηση, να φύγεις τελευταίος, να κάνεις όλα τα πιθανά ταξίδια, να πάρεις αεροπλάνα, να πετάξεις. 

Στα 78 είναι λίγο δύσκολο, λέω και νομίζω ότι πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του. Ακόμα κι αν το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του, θα πρέπει να το αφήσει να φύγει, ειδικά αφού πριν από μερικά χρόνια είχε πρόβλημα. Θα μπορούσε να γίνει σύμβουλος στο Ραζβάν, στον ΠΑΟΚ ή σύμβουλος στην Μπεσίκτας, στη Γαλατά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα είχε δουλειά. Το ερώτημα είναι αν έχει ακόμα την απαραίτητη ενέργεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags