Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Νέο ρεπορτάζ-αποκάλυψη για Μαρινάκη και Ρίο Άβε - Πόσα εκατομμύρια σκοπεύει να βάλει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 12:00:00

Νέο ρεπορτάζ-αποκάλυψη για Μαρινάκη και Ρίο Άβε - Πόσα εκατομμύρια σκοπεύει να βάλει!

Sportdog Team
Νέο ρεπορτάζ-αποκάλυψη για Μαρινάκη και Ρίο Άβε - Πόσα εκατομμύρια σκοπεύει να βάλει!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τις προθέσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανάμιξή του στα διοικητικά της Ρίο Άβε.

Νέο, εκτενές ρεπορτάζ για την επένδυση που θέλει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Ρίο Άβε, φιλοξενεί σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola".

Σε αυτό σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του Έλληνα εφοπλιστή για τον σύλλογο της Πορτογαλίας έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα και η επένδυσή του μπορεί να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τρόπο άμεσο και έμμεσο, όπως τονίζεται. 

Σύμφωνα με τον συντάκτη του ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σκοπεύει να βάλει ένα ποσό άμεσα στη Ρίο Άβε για να λυθούν κάποια προβλήματα ρευστού και στη συνέχεια για να προχωρήσει η ενίσχυση του ρόστερ της.

Στο δημοσίευμα γίνεται και αναφορά στο βιογραφικό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ καταγράφονται οι επιχειρήσεις του και η σχέση που έχει με το ποδόσφαιρο μέσω του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όλα, πάντως, αναμένεται να κριθούν από την γενική συνέλευση της Ρίο Άβε, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή, κι ενώ η πρόεδρος Αλεξανδρίνα Κρουζ έχει τονίσει ήδη δημόσια ότι χρειάζεται επενδυτής, ώστε να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψηστήρι" πρώην του Ολυμπιακού σε Ελ Αραμπί - "Ψαλίδι" 1 εκατ. στο συμβόλαιο - Το αποφάσισε λόγω Μαρτίνεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags