Facebook Pixel Σωτήρης Γεωργούντζος: Αποκαλύψεις Γεωργούντζου! Με ποιον πρόεδρο είναι... ένα ο Καρυπίδης - Τον "φωτογραφίζει" για συμπαίκτη στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 19:09:00

Αποκαλύψεις Γεωργούντζου! Με ποιον πρόεδρο είναι... ένα ο Καρυπίδης - Τον "φωτογραφίζει" για συμπαίκτη στον Άρη

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Γεωργούντζου! Με ποιον πρόεδρο είναι... ένα ο Καρυπίδης - Τον "φωτογραφίζει" για συμπαίκτη στον Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος και αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει ο μεγαλομέτοχος των Κίτρινων με πρόεδρο γνωστού ελληνικού συλλόγου.

Σωτήρης Γεωργούντζος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας για τη σχέση του προέδρου της Καλαμάτας, Γιώργου Πρασσά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη, ενώ αποκάλυψε πως ήδη υπάρχει στενή και πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ των δύο επιχειρηματιών, θεωρώντας σίγουρο πως ο κύριος Πρασσάς αποτελεί τον επενδυτή που φωτογράφισε ο Θοδωρής Καρυπίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Όταν ο Πρασσάς είναι στη Θεσσαλονίκη, πάει στο Κλεάνθης Βικελίδης και βλέπει τον Άρη. Δεν το κρύβει, μας έστειλε και φωτογραφίες, τις είχαμε βάλει στο τοπικό σάιτ της Καλαμάτας.

 Είναι μια σχέση φανερή. Ήδη υπάρχει συνεργασία των δυο μεγαλομετόχων, σε επίπεδο επιχειρηματικό. Όλα δείχνουν, κα δεν διαψεύδεται, ότι ο επιχειρηματίας που φωτογραφίζει ο κ. Καρυπίδης είναι ο Πρασσάς. Το ομολογεί και το άτυπο γραφείο της ΠΑΕ Καλαμάτας.

Πιστεύω πως ήδη τον βοηθάει. Πολλοί παίκτες έχουν έρθει στον Άρη με την συμβολή του Πρασσά. Μερικοί ήταν να έρθουν και στη Καλαμάτα, αλλά δεν ήρθαν γιατί καλοπερνούσαν στη Θεσσαλονίκη. Και έτσι χάλασαν αυτοί οι δανεισμοί . Μερικοί άλλοι έχουν γίνει ιδιοκτησία του Άρη ύστερα από κοινοπραξία Καρυπίδη και Πρασσά.  

Πρασσάς και Καρυπίδης είναι ένα, εγώ έτσι τους έζησα όταν ήρθε στη Καλαμάτα. Συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα, επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά. Ο Πρασσάς συνεργάζεται και με την αδερφή του στην Αμερική, στο ευρύτερο φάσμα των επιχειρήσεων που έχει εκεί. Υπάρχει μια ευρύτερη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιώργου Πρασσά στην Αμερική, αποκάλυψε πως: «Τα εστιατόρια στην Αμερική τα έχει για χόμπι, ο Αντετοκούνμπο πάει και τρώει κάθε μέρα εκεί. Είναι χρηματιστής, αγγίζει τα 6 δις. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και ο Καρυπίδης προσπαθεί να τον κάνει πιο πονηρό ποδοσφαιρικά, γιατί έχει χαλάσει πολλά λεφτά στη Καλαμάτα και δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει ακόμα την ομάδα.»

Τέλος, για την πρόσφατη επίσκεψη του Καρυπίδη σε αναμέτρηση της Καλαμάτας: «Τον είδαμε, είχε έρθει με τη Καλλιθέα στο Κύπελλο. Είχα αρνητική εικόνα, όμως από τότε που τον γνώρισα από κοντά άλλαξα γνώμη, μου είναι πολύ συμπαθής.  

Σίγουρα ο Πρασσάς δεν μπορεί να μπει επίσημα, αλλά θα βοηθήσει. Δεν πρόκειται να πάρει μετοχές, αυτό απαγορεύεται. Θα βοηθήσει όμως οικονομικά. Και ο Καρυπίδης τον βοηθάει. Ο Αρίμπας  για παράδειγμα είχε προταθεί στον Άρη, πάλι επί Καρυπίδη. Και πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στη Καλαμάτα, έχουν συνδεθεί με τον Άρη», είπε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέος Πισάρο για ΑΕΚ - Τον έπιασαν με συμπαίκτες και γυναίκες στο ξενοδοχείο - Μακριά από τη νυχτερινή Αθήνα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags