Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Έσκασε τώρα: Παρουσίασε το πλάνο Μαρινάκη η Ρίο Άβε - Επενδύει ποσό-μαμούθ μέχρι τον Ιούνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 15:28:00

Έσκασε τώρα: Παρουσίασε το πλάνο Μαρινάκη η Ρίο Άβε - Επενδύει ποσό-μαμούθ μέχρι τον Ιούνιο!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Παρουσίασε το πλάνο Μαρινάκη η Ρίο Άβε - Επενδύει ποσό-μαμούθ μέχρι τον Ιούνιο!

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στην Ρίο Άβε, εκεί όπου παρουσιάστηκε το πλάνο που έχει ο Έλληνας εφοπλιστής για να μπει στα "κοινά" της πορτογαλικής ομάδας.

Με επίσημο τρόπο παρουσίασε το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη για είσοδο στα διοικητικά της η Ρίο Άβε, με την Γενική Συνέλευση της ομάδας, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/11)

Η πρόεδρος, Αλεξαντρίνα Κρουζ παρουσίασε στα μέλη του της ομάδας τις διαδικασίες για το επενδυτικό σχέδιο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και πώς θα γίνει ο μετασχηματισμός του μοντέλου διαχείρισης.

Ειδικότερα, αποκάλυψε ότι θα γίνουν «επενδύσεις ύψους 20,5 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2024», ποσό που θα επιτρέψει «την πληρωμή βραχυπρόθεσμων χρεών, προϋπολογισμού και μισθών μέχρι το τέλος της σεζόν». Οπως επίσης τα χρήματα θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο και στη βελτίωση εγκαταστάσεων, γηπέδου και γυμναστηρίων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Record", η δημιουργία ΕΔΕ, η πλειοψηφία της οποίας θα ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεπάγεται τον διορισμό πέντε διευθυντών. Δύο που όρισε η Ρίο Άβε και οι υπόλοιποι τρεις διορίστηκαν από τον Έλληνα επιχειρηματία, με την κυρία Κρουζ να υποστηρίζει ότι ο νέος συνεργάτης «δεν θέλει να αλλάξει κάτι σε επίπεδο τοπικής διαχείρισης».

***​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εμφανίστηκε" παίκτης από το top επίπεδο στου Ρέντη - Αλλάζει 11αδα ο Μαρτίνεθ - Αυτός... τελειώνει τον Κίνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags