Facebook Pixel Γιακούμπ Μπράμπετς: Δημόσια συγγνώμη Μπράμπετς για τα... νυχτοπερπατήματα - ’’Ήταν τεράστιο λάθος, θα με κατηγορώ για πάντα’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 23:34:00

Δημόσια συγγνώμη Μπράμπετς για τα... νυχτοπερπατήματα - ’’Ήταν τεράστιο λάθος, θα με κατηγορώ για πάντα’’

Sportdog Team
Δημόσια συγγνώμη Μπράμπετς για τα... νυχτοπερπατήματα - ’’Ήταν τεράστιο λάθος, θα με κατηγορώ για πάντα’’

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη μίλησε για το βίντεο που κυκλοφορεί και τον δείχνει να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς είχε κληθεί στην εθνική Τσεχίας, όμως ένα βράδυ βγήκε μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του για ποτό και τα πράγματα πήραν μια άσχημη τροπή. Κυκλοφόρησαν βίντεο που δείχνουν τον στόπερ του Άρη υπό την επήρεια αλκοόλ και ο ίδιος με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας απολογήθηκε.

Το μήνυμά του, αναλυτικά:

«Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ηταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Οποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags