Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας - Δημήτρης Γιαννούλης: Αποκάλυψη Γιαννούλη για μεταγραφή και Ελλάδα - "Μου αρέσει το κόκκινο αλλά…" - Πέλκας: "Θα παίξουμε μαζί"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-23 16:25:00

Αποκάλυψη Γιαννούλη για μεταγραφή και Ελλάδα - "Μου αρέσει το κόκκινο αλλά…" - Πέλκας: "Θα παίξουμε μαζί"! (Vid)

Sportdog Team

"Ανάκριση" του Γρηγόρη Μπάκα στο Sportdog.gr στους δύο Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι μίλησαν για τις εμπειρίες τους στο εξωτερικό, για την πορεία της Εθνικής, το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη Super League, αλλά και για τα σχέδιά τους να παίξουν ξανά μαζί στην ίδια 11αδα!
 

Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Γιαννούλης, εκτός από συμπαίκτες στην Εθνική είναι καλοί φίλοι, παρότι δεν βλέπονται συχνά τελευταία, αφού ο ένας αγωνίζεται στη Μπασάκσεχίρ στην Τουρκία και ο άλλος στη Νόριτς στην Αγγλία.

Ο Γρηγόρης Μπάκας τους συνάντησε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή τους μετά το παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία και τους… ανέκρινε στην κάμερα του Sportdog.gr, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψαν και τα πλάνα τους ώστε: «Πάλι μαζί θα καταλήξουμε, έχουμε κάνει κάποια σχέδια»!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανέφερε: «Είμαι καλά με την υγεία μου, παίζω καλά. Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως έχουμε ποιότητα και παλεύουμε για την άνοδο. Πιστεύω στο τέλος θα είμαστε καλά. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι κι όλα είναι ανοιχτά».

Φοράς κόκκινη χρώμα: «Μου αρέσει το κόκκινο χρώμα, είναι αλήθεια, αλλά μέχρι εκεί»!

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πέλκας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η πόλη είναι ωραία, η ομάδα είναι καλή και είμαι χαρούμενος, μου αρέσει και το στυλ παιχνιδιού» και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που οι ομάδες από την Τουρκία κάνουν καλές μεταγραφές.

Όσον αφορά την πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα, ο Γιαννούλης πρώτος ξεκαθάρισε «είναι πολύ νωρίς, έφυγα τρία χρόνια, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις», ενώ ο Πέλκας πρόσθεσε από την πλευρά του: «Είμαι καλά έξω, το κλίμα στην Ελλάδα το… γύρω-γύρω χαλάει την υπόθεση και για αυτό μας κρατάει εκτός Ελλάδας».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλουν να… ρίξουν τον Μαρινάκη - Ετοιμάζουν πρόταση μομφής - Ποιες ομάδες υπογράφουν, σίγουρος ο Άρης!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags