Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Αποθέωσε Βλαχοδήμο Έλληνας τεχνικός - "Ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων - Στην Super Leaugue τοπ είναι ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 17:23:00

Αποθέωσε Βλαχοδήμο Έλληνας τεχνικός - "Ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων - Στην Super Leaugue τοπ είναι ο..."

Sportdog Team
Αποθέωσε Βλαχοδήμο Έλληνας τεχνικός - "Ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων - Στην Super Leaugue τοπ είναι ο..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας προπονητής όπου και αναφέρθηκε στις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον γκολκίπερ της Νότιγχαμ.

Βαγγέλης Λάππας: Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κηφισιάς ήταν από τους ανθρώπους που είχε ανακαλύψει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και μάλιστα είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό και μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή πορτιέρε της Νότιγχαμ Φόρεστ, τονίζοντας ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων! 

Για την εξέλιξη του Βλαχοδήμου:  «Με τον Οδυσσέα είχα την τύχη να είμαι από τους προπονητές που τον έφεραν στην Ελλάδα. Ήταν το 2015, έπεσε στο τραπέζι το όνομά του και κάναμε τη σωστή επιλογή για να έρθει στη χώρα μας. Ήταν ελεύθερος τότε. Στον Παναθηναϊκό είχαμε τον αδερφό του και μέσα από τις συζητήσεις έπεσε το όνομά του γιατί είχε φύγει από την Στουτγάρδη και έψαχνε ομάδα και το Γενάρη του 2015 τον φέραμε στον Παναθηναϊκό. 

Ο Οδυσσέας ήταν τότε 21χρονών και οι Γερμανοί δεν το πίστευαν. Το λάθος στο ποδόσφαιρο είναι εύκολο. Σας θυμίζω έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας. Η οικογένειά του είναι από την Στουτγάρδη και η γερμανική κουλτούρα τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην καριέρα του. 

Πρέπει να έχουμε υπομονή και να δίνουμε χρόνο στην Ελλάδα. Ως έκτος τερματοφύλακας ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό. Όταν είχε έρθει συζητούσαμε ποιο θα είναι το πλάνο της εξέλιξής του. Το πρώτο του ματς ήταν σε φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Δεν μπορούσαμε να είχαμε πλήρη εικόνα, αλλά φαινόταν ότι ήταν ένα παιδί που δούλευε πολύ και λίγο μιλούσε κι αυτό ήταν μια καλή βάση για να εξελιχθεί μετέπειτα. Εγώ έφυγα το 2016 από τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι μέχρι τότε είχε μόλις μία συμμετοχή σε αγώνα με τη Βέροια. 

Την επόμενη χρονιά με προπονητή τερματοφυλάκων τον Γκαλίνοβιτς πήρε πολλές ευκαιρίες και καθιερώθηκε στην ομάδα. Εμείς βάλαμε το λιθαράκι μας για να γίνει αυτός που είναι τώρα. Μέσα από τον Φερέιρα μάθαινα πως πήγαινε ο Οδυσσέας στην Μπενφίκα. Δεν περίμενα να είχε τόσο μεγάλη εξέλιξη. Δεν είναι εύκολο στην Μπενφίκα να πάρεις τη φανέλα σπίτι σου, όπως έκανε δηλαδή ο Οδυσσέας. Ο καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που έχει διάρκεια και σταθερότητα. Ο Βλαχοδήμος ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας». 

Για ποιον τερματοφύλακα ξεχωρίζει στην Ελλάδα: «Ο τερματοφύλακας που ξεχωρίζω στη Σούπερ Λιγκ είναι ο Κοτάρσκι. Έχει μεγάλες δυνατότητες κι αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι έχει πολύ μεγάλο μέλλον. Ένας τερματοφύλακας που θέλει να ξεχωρίζει είναι η ισορροπία του χαρακτήρα του και πως διαχειρίζεται το καλό με το κακό. Ο Οδυσσέας και ο Κοτάρσκι έχουν ένα τέτοιο προφίλ κι γι΄ αυτό ξεχωρίζουν. Ο Αναγνωστόπουλος είναι ανοικτός να προσαρμοστεί στα πράγματα που ζητάμε. Στο τέλος της χρονιάς θα πούμε τι καταφέραμε να κάνουμε. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στις ομάδες μας και πρέπει να δώσουμε χώρο και χρόνο σε αυτά τα παιδιά. Από εμάς εξαρτάται το αν θα τους δώσουμε την ευκαιρία που πρέπει για να αναδειχθούν», είπε ο Βαγγέλης Λάππας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάνει" Μπακασέτα η ΑΕΚ λόγω Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Εξαφάνισε Έλληνα άσο ο Λουτσέσκου, πάει σε ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags