Facebook Pixel Άρης: Ανοιχτά τα πάντα για Μπράμπετς στην Τσεχία - Τι αναφέρουν τα Μέσα για την Εθνική ομάδα - Αυτή η τιμωρία του
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 15:12:00

Ανοιχτά όλα για Μπράμπετς - Τι αναφέρουν τα Μέσα για την εθνική Τσεχίας - Αυτή η τιμωρία του

Sportdog Team
Ανοιχτά όλα για Μπράμπετς - Τι αναφέρουν τα Μέσα για την εθνική Τσεχίας - Αυτή η τιμωρία του

Εξελίξεις στην Τσεχία με τον άσο του Άρη.

Άρης: Το θέμα με τους τρεις Τσέχους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Μπράμπετς, παραμονές του αγώνα με την Μολδαβία εξακολουθεί να απασχολεί τα τοπικά ΜΜΕ.

Σε δηλώσεις του πάντως, ο πρόεδρος της τσέχικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Πέτρ Φούσεκ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να κληθούν ξανά στην Εθνική ομάδα, ενόψει μάλιστα και του Euro 2024, στο οποίο προκρίθηκε η Τσεχία.

«Είναι καλοί παίκτες. Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενοι δύο μήνες. Σίγουρα δεν το προσεγγίσαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να τους αποκλείσουμε για πάντα από την εθνική ομάδα», ήταν η δήλωση του Φούσεκ, που προφανώς αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα για επιστροφή και του Γιακούμπ Μπράμπετς. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τσέχικα ΜΜΕ, μία τιμωρία που εξετάζεται είναι να μην πάρουν το πριμ για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάνει" Μπακασέτα η ΑΕΚ λόγω Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Εξαφάνισε Έλληνα άσο ο Λουτσέσκου, πάει σε ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags