Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην Πορτογαλία για Μαρινάκη - Αυτές οι προτεραιότητές του στη Ρίο Άβε (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 14:34:00

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για Μαρινάκη - Αυτές οι προτεραιότητές του στη Ρίο Άβε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για Μαρινάκη - Αυτές οι προτεραιότητές του στη Ρίο Άβε (ΦΩΤΟ)

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι γνωστό πλέον ότι θα ασχοληθεί με την πορτογαλική ομάδα και μάλιστα έχει πάρει τις πρώτες σημαντικές αποφάσεις.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στην τελική ευθεία είναι η διαδικασίες μεταξύ του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε ώστε να πάρει το 80% των μετοχών της, με προτεραιότητα να είναι η ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και κάποιες πωλήσεις παικτών θα τεθούν προς συζήτηση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Jornal de Notícias, που ασχολείται με την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Αλεξαντρίνα Κρουζ μαζί με τον Έλληνα επιχειρηματία και τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, θα συνεργαστούν για την ομάδα και θα πάρουν τις αποφάσεις για τη νέα ημέρα της Ρίο Άβε.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να δώσει έως τον Ιούνιο του 2024 το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, για να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες του συλλόγου και να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της ομάδας έως το τέλος της σεζόν, ενώ δεδομένο θεωρείται πως θα γίνουν μεταγραφές για να δυναμώσει το σύνολο μεσοεπιθετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας vs Σλούκας: Στο ΟΑΚΑ φώναζε "Πανάθα σε αγαπώ", πέρυσι έφυγε από το "κάτι μαγικό" (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags