Ανέστης Αναστασιάδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής όπου και αναφέρθηκε τόσο για τη διαδικασία εξετάσεων για το δίπλωμα του UEFA Pro, όσο και για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λαμία αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είμαι στη διαδικασία για να αποκτήσω το UEFA Pro , θέλει διάβασμα, θέλει υπομονή αλλά πρέπει μετά να δουλέψουμε κιόλας για να φανεί η δουλειά. Εκτός από όλα τα εφόδια που πρέπει να έχεις και το διάβασμα που θα χρειαστεί να... ''ρίξεις'', χρειάζεται και γερό στομάχι. Για εμένα το πιο δύσκολο είναι το UEFA C, το οποίο αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες με ορολογία που υπάρχει.

Για τον Λουτσέσκου σημείωσε: «Ο Λουτσέσκου έχει φτιάξει μία συμπαγή ομάδα, θέλει να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας του το build up, θέλει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο βάζοντας συνεχώς νέες ιδίες στο παιχνίδι του. Το σύνολο του βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση της Φρανκφούρτης και δεν τον επηρεάζει τόσο έντονα το ροτέσιον που κάνει από παιχνίδι σε παιχνίδι», είπε ο Ανέστης Αναστασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Προσύμφωνο Ολυμπιακού με Τζέιμς - 3 Ευρωλίγκες με Παπαγιάννη - Τον Μάη ο Σλούκας θα..."