Facebook Pixel Μάρκος Αντόνιο: Ανακουφισμένος ο Μάρκος Αντόνιο μετά το ντεμπούτο - "Ήταν 3 δύσκολοι μήνες" - Υπόσχεση στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-04 23:08:00

Ανακουφισμένος ο Μάρκος Αντόνιο μετά το ντεμπούτο - "Ήταν 3 δύσκολοι μήνες" - Υπόσχεση στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Βραζιλιάνος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι να έρθει αυτή η ώρα.

Μάρκος Αντόνιο: Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κόντρα στη Λαμία, αλλά και για τις δυσκολίες μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά ώστε να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για τις προσδοκίες του: «Επέστρεψα, ήταν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες. Δούλεψα αρκετά και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Για το ποιοι του στάθηκαν αυτό το διάστημα: «Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο και τους φυσικοθεραπευτές του ΠΑΟΚ και της Λάτσιο, με βοήθησαν πολύ να επανέλθω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον σύλλογο και στόχος μου είναι να ανταποδώσω μέσα από τις εμφανίσεις μου»

Για τον κόσμο: «Θα δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Όσα βίωσα με τους οπαδούς ήταν ξεχωριστά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδειξαν αλλά και για το γεγονός ότι με περίμεναν τόσο καιρό να επανέλθω».

Για τον Τάισον: «Τον γνωρίζω από την Σαχτάρ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, μόνο χαρούμενα συναισθήματα έχω γι' αυτόν», είπε ο Μάρκος Αντόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη και χωρίς προπονητή - Δίνει 5 εκατ. τον Γενάρη - Φέρνει άμεσα και φορ στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags