Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές στιγμές στην Τούμπα - Για αυτό δάκρυσε ο Μάρκος Αντόνιο μετά τη Λαμία - Φοβερή ατάκα για τη Θύρα 4
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 22:54:00

Τρομερές στιγμές στην Τούμπα - Για αυτό δάκρυσε ο Μάρκος Αντόνιο μετά τη Λαμία - Φοβερή ατάκα για τη Θύρα 4

Sportdog Team
Τρομερές στιγμές στην Τούμπα - Για αυτό δάκρυσε ο Μάρκος Αντόνιο μετά τη Λαμία - Φοβερή ατάκα για τη Θύρα 4

Με τη λήξη του χθεσινού αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμίας 3-0, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν, όπως σε κάθε παιχνίδι μπροστά στη “θύρα 4”, όπου φώναξαν το γνωστό σύνθημα με τους οπαδούς της ομάδας, αλλά σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Βιεϊρίνια, ο οποίος έσπρωξε τον Μάρκος Αντόνιο, να βγεί μπροστά! 

ΠΑΟΚ: Με τη λήξη του χθεσινού αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμίας 3-0, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν, όπως σε κάθε παιχνίδι μπροστά στη “Θύρα 4”, όπου φώναξαν το γνωστό σύνθημα με τους οπαδούς της ομάδας, αλλά σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Βιεϊρίνια, ο οποίος έσπρωξε τον Μάρκος Αντόνιο, να βγεί μπροστά! 

Αμέσως μετά, ο Μάρκος Αντόνιο μπήκε μπροστά και έδωσε το σύνθημα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες του, να τραγουδήσουν το σύνθημα Και αμέσως μετά έπεσε πάνω του ο Στέφανος Τζίμας, πρώτος από όλους και σαφώς πιο… κοντά στη “Θύρα 4”, αφού από εκεί παρακολουθούσε αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, μικρότερος και όχι παίκτης της βασικής ομάδας, δηλαδή!

Μετά από όλα αυτά, ο Μάρκος Αντόνιο “βούρκωσε” και έλεγε στα αποδυτήρια ότι “ήταν μαγικές αυτές οι στιγμές που έζησα, μετά από τρεις μήνες που βρισκόμουν εκτός δράσης, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ”!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε "βόμβα" ο Ουρμπόνας - Πρόβλεψη για τα δύο ονόματα του Γιαννακόπουλου - "Παίκτες που τιμώρησαν Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags